/
Windows Azure! Wat is het precies?

 

Windows Azure; Wat is het en hoe zet je het in voor je bedrijf?

Met ‘de cloud’ bedoelen we alle cloud computing die zorgt voor de online bereikbaarheid van applicaties, websites en webapplicaties. Één van deze cloudproviders is Microsoft met het platform Azure. 

Zij zijn één van de grootste, bekendste en bieden ook één van de meest stabiele platformen aan. In dit artikel nemen we je mee in de voornaamste voordelen van de Azure cloud omgeving.

3fifty Experts

Wat is Windows Azure?

Met een cloud provider zoals Microsoft ben je altijd veilig en verzekerd van een goede cloud omgeving. Ze verhuren de datacenter ruimte via het door hun zelf ontwikkelde platform Windows Azure.

Voordat de cloudoplossingen er waren, konden bedrijven zelf een applicatie hosten op een dedicated server. Nu kan dit veel veiliger en makkelijker, overal ter wereld is nu de applicatie te benaderen via Azure. Behalve applicaties kunnen hier ook webservers, e-mailservers of database servers op geïnstalleerd worden.

Mogelijkheden voor uitbesteding

Windows Azure bestaat in totaal uit meer dan 200 producten en clouddiensten. Iets teveel om op te noemen in deze blogpost. Met deze toepassingen kun je de veiligste en meest betrouwbare cloud diensten gebruiken of aanbieden. 

Je kunt toepassingen bouwen en ze beheren in meerdere clouds of on-premises. Je krijgt daarvoor de juiste hulpmiddelen en frameworks. Kom je er even niet uit? Dan staan onze specialisten voor je klaar. Zo heb je zekerheid en kun je veilig (digitaal) groeien met je bedrijf. 

Wil je meer weten over 3fifty of de Windows Azure oplossingen die wij aanbieden? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten.