HomeWerken bij 3fifty

Werken bij 3fifty

3fifty is een klantgericht ICT-consultancybedrijf met korte lijnen en een informele werksfeer. Door onze kennis, in combinatie met onze cultuur en vooruitstrevende aanpak helpen we organisaties om het beste uit zichzelf te halen. We zijn transparant, je kunt op ons bouwen.  We communiceren eerlijk en oprecht. Samen bouwen we aan de best passende oplossing. Dat doen we op project- of inhuurbasis. Met onze Managed Services-diensten en eigen trainingen maken we de dienstverlening compleet.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. 

Ons karakter

Je kan ons het beste omschrijven als eerlijk, intellectueel en vooruitstrevend. We zijn de beste in ons vakgebied en streven altijd naar de beste oplossing of het beste advies voor onze klanten. We doen ons werk met plezier en innovatief bezig zijn vinden we belangrijk.

En wie ben jij?

We houden van gezelligheid, dus kom gerust een keertje langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures hieronder.

Vacature-overzicht

Op dit moment hebben we de volgende vacatures open staan. Zit de juiste vacature er voor jou niet bij? Vul het formulier hieronder in en stuur een open sollicitatie. 

Wij delen onze kennis met jou.

Wist je dat wij in onze kennisbank, onze kennis gratis met jou delen? Je kan hier o.a. whitepapers en blogs lezen.

 

Onze cultuur.

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Maar dat je ook uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. We gaan informeel met elkaar om en het kantoor voelt als thuiskomen.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteren bij 3fifty?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag kennismaken, maar hebben we geen passende vacature voor jou? We zijn altijd opzoek naar mensen met de juiste drive en kennis binnen ons vakgebied.

Vul het formulier hiernaast in en stuur ons jouw open sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voeg ook jouw CV-bestand toe aan deze sollicitatie. Toegestane formaten zijn pdf, doc en docx.
Maximale bestandsgroote is 5 MB.


× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00