HomeWerken bij 3fifty(Dev)Ops Engineer (junior/medior)

(Dev)Ops Engineer (junior/medior)

Vacature: (Dev)Ops engineer
Ervaring: Junior/Medior
Aantal uur: 32 – 40 uur

3fifty is een meervoudig Gold gecertificeerd en preferred Microsoft Partner en is volledig gespecialiseerd rondom Microsoft Azure en Office 365. Binnen deze specialisatie leveren wij consultancy, projecten, training en managed services bij onze klanten. Het team van gedreven en gespecialiseerde collega’s werkt nauw samen in een informele cultuur waar vrijwel alles bespreekbaar is. Onze kenniskracht, prettige werksfeer en pragmatische aanpak maken ons een uniek bedrijf om voor te werken. 3fifty heeft groei-ambities en wil klanten de beste oplossingen bieden. Kom jij ons team versterken? Nu solliciteren.

Wat ga je doen?

Het doel van jouw rol als (Dev)Ops Engineer is om ontwikkeling en beheer met elkaar te laten samenwerken om zo’n manier dat het elkaar versterkt. Jij bent de specialist die klanten begeleidt en verantwoordelijk is voor de continuïteit, kwaliteit en feilloze werking van onze dienstverlening. Het is voor jou belangrijk om de klant optimaal te ondersteunen en je vindt het prettig om net even een stapje extra te zetten als het gaat om klanttevredenheid. De functie is onderdeel van het Managed Services- en projectenteam. Dit team is zeer kenniskrachtig en gedreven in wat ze doen. De rol van (Dev)Ops engineer is zowel een interne als externe functie. Je werkt voor 40% aan onze eigen managed services klanten en 60% aan projecten bij klanten.

 

Wat breng je mee?

 • HBO/WO-werk- en denkniveau;
 • 1-3 jaar ervaring als operations engineer of een vergelijkbare rol;
 • Kennis van processen, methoden, structuren en culturen binnen een IT-organisatie. Kennis en ervaring met het Agile werken is een pré;
 • Je beschikt over actuele kennis en ervaring op één of meerdere van de volgende gebieden: – Microsoft (Office) 365 – Microsoft Azure – Scripting & Automation – (Azure) Active Directory;
 • Affiniteit in het leren van nieuwe (Cloud) technieken;
 • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden om ideeën over te brengen naar klanten en/ of collega’s;
 • Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling, bent leergierig, in het bezit van analytisch denkvermogen en je bent een echte teamplayer. Je staat open voor feedback;
 • Certificering op één of meerdere gebieden is een pré.

 

Als (Dev)Ops engineer ben jij verantwoordelijk voor het meedenken over procesmatige en technische verbeteringen op het gebied van systeembeheer, infrastructuur en architectuur. Je faciliteert het testen van nieuwe IT-functionaliteiten vanuit technisch perspectief, inclusief een voorspelbare performance en security. Belangrijk is dat de stabiliteit, beschikbaarheid, performance, kwaliteit en continuïteit van onze Managed Services-dienst op peil blijft, dit hoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Als laatste zorg je voor het dagelijks monitoren en ondersteunen van de applicaties binnen onze Managed Services en het borgen van preventief en adaptief onderhoud op onze diensten.

Wat mag je van 3fifty verwachten?

Om onze kernwaarden te bewaken (kwaliteit, kenniskrachtig, informele- en goeie sfeer, ontwikkeling, innovatief) vinden we het belangrijk dat je goed bij ons past. Daarom richten we ons met name op jou als persoon en jouw persoonlijk doelen. Wil je aan de slag bij een organisatie die jouw inbreng op waarde weet te schatten? Solliciteer vandaag nog! Daarnaast bieden we jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een ervaren team van collega’s waarop je kan terugvallen;
 • Leaseauto naar keuze (bijna alles mag) of een mobiliteitsbudget;
 • Laptop en smartphone naar keuze;
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen;
 • Opleidingsmogelijkheden en een persoonlijke opleidingsbudget voor een vakgerelateerde studie;
 • Vaste kennisdagen waarop we kennis met elkaar delen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
 • Ongekend goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Zoals onze maandelijkse borrel, de leukste teamactiviteiten en een informele en speelse afdeling.

Reageer nu op deze rol als (Dev)Ops engineer!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rutger Geeratz: +31(0)78 6105 719 of rutgergeeratz@3fifty.eu .

download

Gelieve CV bestand bij te voegen. Toegestane formaten zijn pdf, doc en docx.
Maximale bestandsgroote is 5 MB.