HomeWerken bij 3fifty

Werken bij 3fifty

Werken bij 3fifty

3fifty is een innovatief bedrijf met veel kenniskracht. Wij helpen en ondersteunen bedrijven bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van een passende IT-oplossing. Daarbij nemen we graag werkzaamheden uit handen om de klant te ontzorgen. Wij werken op projectbasis en zijn resultaatgericht. Onze specialisten zijn ook op inhuurbasis beschikbaar en uiteindelijk nemen wij onze opgeleverde oplossingen graag voor de klant in beheer.

Bij 3fifty maken de mensen het verschil. Door onze pragmatische en professionele houding zijn we in staat onze klanten op een juiste manier te adviseren en een vertrouwensband op te bouwen. Als 3fifty-consultant werk je nauw samen met de besten uit je vakgebied.

Alle vacatures

Werken als specialist

Als consultant bij 3fifty ben je niet alleen technisch goed onderlegd, maar ben je ook in schriftelijke en verbale communicatie sterk. Je werkt met innovatieve oplossingen en hebt veel contact met mensen. Een consultant bouwt niet alleen een technische oplossing, maar denkt mee met de klant en adviseert op zowel technisch- als strategisch- en managementniveau.

3fifty Kantoor

Zonder arrogant te zijn, durven wij hardop te zeggen: “Wij zijn een top werkgever, als je Azure / Microsoft specialist bent!”.

Interessante projecten en een uitstekend aanbod

Marktconforme arbeidsvoorwaarden zie je terug bij veel bedrijven. Een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen: stap je over voor de arbeidsvoorwaarden of voor de mogelijkheid om verder te groeien en te werken bij een bedrijf waar jij je ei in kwijt kan? Bij 3fifty kan je dé specialist worden en uitblinken in je vak. In het 3fifty-lab zijn de allernieuwste producten beschikbaar en kan je naar hartenlust je kennis verder uitbreiden. Als specialist ben je trekker van jouw specialisme en zorg je ervoor dat je je kennis deelt met je collega’s tijdens kennissessies en op de online-omgeving.