HomeWerken bij 3fifty

Werken bij 3fifty

3fifty heeft groeiambities

3fifty is een innovatief bedrijf met veel kenniskracht. Met behulp van Microsoft technologieën zijn we actief op het gebied van het adviseren over en het implementeren van Microsoft infrastructuren, Cloud- en beheeroplossingen. De focus van 3fifty ligt in het vertalen van zakelijke wensen en eisen naar IT infrastructurele, Cloud en IT-Management oplossingen. Samen met jou, maken we 3fifty tot een succes!

Bij 3fifty maken de mensen het verschil. Door onze proactieve en professionele houding zijn we in staat onze klanten op een juiste manier te adviseren en een vertrouwensband op te bouwen. Hierdoor kunnen we structureel groeien. Als 3fifty-consultant werk je nauw samen met de besten uit je vakgebied.

Werken als specialist

Als consultant bij 3fifty ben je niet alleen technisch goed onderlegd, maar ben je ook in schriftelijke en verbale communicatie sterk. Je werkt met innovatieve oplossingen en hebt veel contact met mensen. Een consultant bouwt niet alleen een technische oplossing, maar denkt mee met de klant en adviseert op zowel technisch- als strategisch- en managementniveau.

Zonder arrogant te zijn, durven wij hardop te zeggen: “Wij zijn een top werkgever, als je Azure / Microsoft specialist bent!”.

3fifty Kantoor

Interessante projecten en een uitstekend aanbod

Marktconforme arbeidsvoorwaarden zie je terug bij veel bedrijven. Een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen: stap je over voor de arbeidsvoorwaarden of voor de mogelijkheid om verder te groeien en te werken bij een bedrijf waar jij je ei in kwijt kan? Bij 3fifty kan je dé specialist worden en uitblinken in je vak. In het 3fifty-lab zijn de allernieuwste producten beschikbaar en kan je naar hartenlust je kennis verder uitbreiden. Als specialist ben je trekker van jouw specialisme en zorg je ervoor dat je je kennis deelt met je collega’s tijdens kennissessies en op de online-omgeving.