HomeTrainingenAzure Boards Discovery workshop

Azure Boards Discovery workshop

Managing your project with Azure Boards.

Azure Boards is een van de onderdelen van Azure DevOps. Dit onderdeel gebruik je voor het plannen, bijhouden en bespreken van werkpakketten over teams en projecten. Tijdens deze workshop leer je meer over de mogelijkheden van Azure Boards en hoe je deze kan inzetten binnen jouw organisatie.

Waarom Azure Boards en Azure DevOps?

DevOps stimuleert een korte release cycle. Door de nauwe samenwerking tussen Development en Operations ontstaat een continue stroom aan feedback tussen beide afdelingen. Met behulp van Azure Boards borg je deze samenwerking goed en zorg je voor een goede integratie tussen de development-werkzaamheden en werkgerelateerde taken die uitgevoerd worden.

Wil je meer weten over Azure DevOps? Op 1 oktober kan je meedoen met de gratis Azure DevOps Discovery Workshop

Wat ga je tijdens deze workshop leren?

Stimuleer zelfs bij de meest complexe projecten de productiviteit van het team met Azure Boards. Tijdens de Azure Boards Discovery workshop ontdek je de verschillenden mogelijkheden van Azure Boards. Ook zal duidelijk worden wat het product voor jou kan betekenen en wat je moet doen om met Azure Boards te beginnen.

Programma

Tijdens deze workshop behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Welkom en introductie;
  • Wat is Azure Boards;
  • Welke mogelijkheden zijn er;
  • Waar te beginnen, wat is de eerste stap?
  • Q&A en afsluiting.

Kennis delen

Als Microsoft Learning partner vinden we bij 3fifty kennis delen erg belangrijk. Om die reden bieden we verschillende trainingen aan die je kunt afnemen, zoals de Azure en Azure DevOps training en de Azure Identity en Security training.

Bekijk hier het trainingsoverzicht.

Wanneer?

De workshop is op 22 oktober a.s. van 12:00 tot 13:00 uur en wordt gegeven via Microsoft Teams.

De trainer

Maik van der Gaag is Solution Architect en gecertificeerd trainer voor Microsoft Azure en Azure DevOps.

Maik

Aanmelden Azure Boards Discovery Workshop

Vul het formulier hiernaast in om je direct aan te melden voor deze workshop. Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar trainingen@3fifty.eu. We beantwoorden jouw vraag of opmerking zo snel als mogelijk.    [honeypot email-458]

    × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00