Migrate to the Cloud

Complete migratie

Migreer uw bestaande ontwikkel-, test-of productieomgevingen van VMware of Hyper-V naar Microsoft Azure IaaS op basis van standaard Microsoft oplossingen.

Header 2

Snelle, pijnloze migraties met heterogene

lampDoor gebruik te maken van de laatste Microsoft technologieën is het niet nodig omgevingen opnieuw op de bouwen in de cloud. Deze kan direct gekopieerd worden zonder dat u hier lasten van ondervindt. Wij configureren het complete migratiescenario met ondersteuning voor alle belangrijke platformen zoals VMware, AWS, Hyper-V en fysieke servers.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Vrijwel geen downtime en gegevensverlies

Na een eerste synchronisatie is de gegevens-replicatie tussen uw assets en Azure bijna synchroon met minimale impact op productie-systemen. Wanneer uw omgeving klaar staat, schakelen wij over naar Azure voor een naadloze migratie.

Consistentie van toepassingen

Vereenvoudig de migratie van uw applicaties. Azure Site Recovery is in staat om consistente synchronisatie punten te creëren waarmee zelfs de meest complexe applicaties op eenvoudige en efficiënte wijze gemigreerd kunnen worden naar het Microsoft Azure platform.

“Migrate to the Cloud” aanbieding

2 Hebt u interesse in het migreren van workloads naar de cloud met Azure Site Recovery helpen wij u vanzelfsprekend graag. Een Proof-Of-Concept implementatie van Azure Site Recovery is er al vanaf € 5.000,- exclusief BTW. Neem vrijblijvend contact met ons op: +31(0)78-6105719 of info@3fifty.eu.

13 augustus 2018
Goed beheer van de cloud bestaat uit veiligheid, gezondheid van de inrichting, optimalisatie en goede relaties. Daarnaast is het proactief.

25 juli 2018
Bij 3Fifty lopen we al een tijdje mee als het gaat om cloudtransitie. Daarbij liepen we en lopen we tegen veel zaken aan. Zoals de vragen en uitdagingen van de klant, de technische oplossingen die nodig zijn en het overbrengen van kennis.


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365