Maatwerk Monitoring

Bewaak al uw applicaties

System Center Operations Manager bevat eenSCOM standaard set aan te monitoren onderdelen, deze zijn uit te breiden met Management Packs. Voor de verschillende producten is er naar wens een Management Pack te installeren en te configureren. Hiermee komen de verschillende componenten in uw IT infrastructuur inzichtelijk. Bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van een goede bewaking van hun IT infrastructuur, computer services en (web)applicaties. Het is daarom van groot belang dat deze services en applicaties een zo hoog mogelijke beschikbaarheid en performance hebben.

...maar hoe krijgen we inzicht in applicaties en services waar geen Management Pack voor is?

3fifty-maatwerk-monitoring3Fifty heeft de expertise, kennis en ervaring in huis om de juiste vragen te stellen. Middels brainstorm sessies zullen de requirements samen worden gesteld en zullen we de applicatie architectuur in beeld brengen. Deze informatie zetten we om in een Service Model ontwerp. Met dit Service Model ontwerp gaan we een aantal Management Pack elementen definieren en bouwen, denk hierbij aan Classes, Groups, Discoveries, Monitors, Rules, Tasks en Dashboards. Deze elementen vormen samen een Management Pack van uw betreffende applicatie en deze zullen ervoor zorgen dat u meldingen ontvangt in geval van incidenten en rapportages kunt draaien ten behoeve van trend analyses.

Onze aanpak

Wij horen van klanten dat veel softwareontwikkelingsprojecten falen, hun deadlines nooit worden gehaald en de beoogde verandering te lang of helemaal uitblijft. Dat gebeurt niet bij ons.

Dankzij Agile software development hervinden organisaties hunSCOM 3 volledige wendbaarheid en efficiëntie. U gaat snel van start en heeft toch voldoende flexibiliteit om bij te sturen. In tegenstelling tot het watervalmodel zijn analyse, ontwikkeling en evaluatie immers strakker verweven in tweewekelijkse sprints. Wij verplaatsen ons in de wereld van onze klanten en we focussen op de zaken met echte businesswaarde.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

13 augustus 2018
Goed beheer van de cloud bestaat uit veiligheid, gezondheid van de inrichting, optimalisatie en goede relaties. Daarnaast is het proactief.

25 juli 2018
Bij 3Fifty lopen we al een tijdje mee als het gaat om cloudtransitie. Daarbij liepen we en lopen we tegen veel zaken aan. Zoals de vragen en uitdagingen van de klant, de technische oplossingen die nodig zijn en het overbrengen van kennis.


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365