Hybrid Cloud Storage

Groei van gegevens effectief beheren

StorSimple helpt bij het automatiseren en oplossen van een van destorsimple 1 grootste problemen van IT-organisaties: enorme hoeveelheden gegevens en beheerproblemen die ermee gepaard gaan. StorSimple gebruikt SSD's en HDD's voor goedkope IOPS-prestaties en biedt inlinededuplicatie en -compressie om de algehele gegevensfootprint te verkleinen. Ook biedt StorSimple enorme schaling van opslaginfrastructuur door Azure te gebruiken voor de opslag van snelgroeiende, inactieve primaire gegevens, die vaak leiden tot eindeloze opslagaankopen en onoverzichtelijke, omslachtige infrastructuur.

Opslag en gegevensbescherming vereenvoudigen

storsimple 2StorSimple gebruikt Azure voor automatische capaciteitsuitbreiding en externe gegevensbescherming, waardoor IT-teams minder tijd hoeven te besteden aan capaciteitsupgrades, onderhoud van infrastructuur en databeschermingsbeheer. Primair, back-up, archief en offsite opslag zijn geconvergeerd in een oplossing voor hybride cloudopslag, waarbij geautomatiseerde cloudmomentopnamen kostbare externe replicatie en tijdrovend tapebeheer vervangen.

Noodherstel aanzienlijk versnellen, naleving verbeteren

StorSimple biedt snel noodherstel door alleen gegevens te downloaden dieStorsimple 3 nodig zijn voor toepassingen. Hiermee kunnen klanten gegevensherstel testen en ervoor zorgen dat bedrijfsbeleid wordt nageleefd zonder dat het dagelijkse datacentrumbeheer wordt verstoord. Met StorSimple wordt het bewaren van gegevens bepaald door het softwarebeleid in plaats van de capaciteit van het back-upsysteem of de taperotaties.

Opslagkosten met wel 60% verlagen

storsimple 4Dankzij StorSimple wordt voorkomen dat klanten hun krappe IT-budget uitgeven aan onnodige opslagaankopen, wordt operationele efficiëntie verhoogd en wordt IT-overhead aanzienlijk verlaagd, zodat de tijd die daar eerst in ging zitten, kan worden gebruikt om zakelijke projecten af te ronden. Met StorSimple kunnen klanten hun algemene opslagkosten met wel 60% verlagen.

De 3Fifty aanbieding

3Fifty is de preferred Microsoft partner op het gebied van Microsoft Cloud en Infrastructure oplossingen. Vanuit onze specialisatie zijn wij bij uitstek uw partner voor het implementeren van de StorSimple oplossing. Door onze kennis en kunde zijn wij in staat uw StorSimple oplossing te implementeren voor een totaalprijs van € 2.500,--*.

*Prijs is excl. BTW en betreft een basisimplementatie. Meerwerk op basis van nacalculatie.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

13 augustus 2018
Goed beheer van de cloud bestaat uit veiligheid, gezondheid van de inrichting, optimalisatie en goede relaties. Daarnaast is het proactief.

25 juli 2018
Bij 3Fifty lopen we al een tijdje mee als het gaat om cloudtransitie. Daarbij liepen we en lopen we tegen veel zaken aan. Zoals de vragen en uitdagingen van de klant, de technische oplossingen die nodig zijn en het overbrengen van kennis.


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365