Disaster Recovery in the Cloud

Header

Eenvoudige, geautomatiseerde bescherming in de cloud

CloudUw omgeving kan worden beschermd door de replicatie van de virtuele machines te automatiseren. Azure Site Recovery kan Hyper-V-, VMware- en fysieke servers beschermen en u kunt Azure of uw secundaire datacenter gebruiken als uw herstelsite. Site Recovery coördineert en beheert de voortdurende replicatie van gegevens.

 

“Disaster Recovery in the Cloud” aanbieding

Om een vliegende start te kunnen maken met Azure Site Recovery helpen wij u graag. Een Proof-Of-Concept implementatie van Azure Site Recovery is er al vanaf € 5.000,-- exclusief BTW. Neem vrijblijvend contact met ons op: +31(0)78-6105719 of info@3fifty.eu.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Brochure

Wilt u ons aanbod nog eens rustig nalezen? Download de brochure:

brochure

Gecoördineerd herstel na noodgeval

ASR helpt u bij het automatiseren van herstel van diensten in het geval van uitval in het primaire datacenter. Toepassingen kunnen op een gecoördineerde manier worden geactiveerd om de dienstverlening snel te herstellen. Herstelplannen kunnen eenvoudig worden gemaakt via het Azure beheerportaal, waar deze plannen worden opgeslagen. Netwerken kunnen worden aangepast door virtuele netwerken tussen de primaire en herstellocaties toe te wijzen.

Voortdurende statuscontrole

Met Site Recovery wordt de status van uw beveiligde exemplaren doorlopend en op afstand gecontroleerd vanaf Azure. Bij replicatie van twee door u beheerde locaties blijven de gegevens en replicatie van uw virtuele machines binnen uw eigen netwerk. Alle communicatie met Azure is versleuteld. Bij replicatie naar Azure als secundaire locatie zijn uw gegevens versleuteld en kunt u ook versleuteling selecteren voor gegevens die niet worden gebruikt.

Over 3Fifty

Als Microsoft prefered Gold partner is 3Fifty volledigscherm gefocust op Microsoft Azure Cloud services en System Center. De werkzaamheden van 3Fifty zijn zowel op project als consultancy basis. 3Fifty realiseert met de vernoemde Microsoft producten oplossingen en projecten voor een breed scala aan corporate en enterprise klanten. Vanuit onze specialisatie en expertise zijn wij bij uitstek uw partner voor het implementeren van uw Azure Site Recovery oplossing.

13 augustus 2018
Goed beheer van de cloud bestaat uit veiligheid, gezondheid van de inrichting, optimalisatie en goede relaties. Daarnaast is het proactief.

25 juli 2018
Bij 3Fifty lopen we al een tijdje mee als het gaat om cloudtransitie. Daarbij liepen we en lopen we tegen veel zaken aan. Zoals de vragen en uitdagingen van de klant, de technische oplossingen die nodig zijn en het overbrengen van kennis.


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365