Cloud Assessment

Cloudcomputing

Er is een nieuw tijdperk aangebroken in IT. Er zijn nu meer apps, meer apparaten en meer gegevens dan ooit. Allemaal dankzij de groei van cloudcomputing en het gebruik van cloudservices.

Hoe kan IT grotere doelmatigheid aansturen en nieuwe manieren bieden om waarde te genereren, nu cloudtechnologieën een steeds belangrijkere rol spelen in het bedrijfsleven?

Met het platform dat klaar is voor de cloud en is gebouwd voor bedrijven van nu.

Private Cloud

3fifty-cloudassessment2De voordelen van de cloud zijn helder. U krijgt aanvullende flexibiliteit en gemakkelijke toegang tot aanvullende bronnen. Virtualisatie is de beste manier om te beginnen en hiermee maakt u beter gebruik van de bronnen die u op dit moment hebt. Met de ingebouwde virtualisatie mogelijkheden van Windows Server krijgt u topfuncties en -prestaties. Als u de mogelijkheden van System Center toevoegt, kunt u flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud in het datacenter bouwen met automatisering, groeperen van bronnen en dynamische inrichting.

Door terugkerende taken te automatiseren vermindert u fouten en verhoogt u snelheid. Automatisering maakt het datacenter ook bestendiger, met vooraf gedefinieerde processen om onverwachte pieken in de aanvraag te verwerken. Door groeperen van bronnen voor rekenen, opslag en netwerken, kunt u werkvolumes makkelijker verplaatsen en over de gehele infrastructuur verspreiden. En met verbeterde beheermogelijkheden kunt u toepassingen sneller inrichten en uitvoeren. Met een Microsoft Private Cloud-oplossing, kan uw datacenter een onderscheidende concurrentie zijn.

Public Cloud

Uw IT-mogelijkheden zijn nog nooit uitdagender en spannender geweest. U leeft in een wereld met een groeiende verscheidenheid van apparaten, toepassingen en gegevens. Deze wereld vraagt om meer. Beantwoord deze vraag om 'meer' met cloud, een service gebaseerde benadering van computing. Lever nieuwe projecten en services sneller. Verwerk gegevens sneller. Versnel ontwikkel- en testomgevingen. U krijgt met cloudcomputing op aanvraag toegang tot gegevens en software middels gedeelde bronnen (netwerken, servers, opslag, apps en services) op uw eigen voorwaarden.

3fifty-cloudassessment1In combinatie met Microsoft betekent cloud flexibiliteit, keuze en waarde. Onze benadering betekent dat u een combinatie van verschillende cloud modellen kunt gebruiken in uw datacentrum, de datacentra van partners en de beveiligde datacentra van Microsoft.

Microsoft heeft duizenden ontwikkelingsuren geïnvesteerd in het ontwerpen van cloudoplossingen, zodat u bestaande investeringen kunt benutten en vanuit vrijwel iedere locatie van de cloud gebruik kunt maken. U kunt bovendien uw apps en services beheren met hetzelfde gemak dat u hebt in uw eigen datacentrum.

Hybride Cloud

Uw bedrijf vereist een flexibele IT-infrastructuur die op aanvraag geschaald kan worden. Met een Private Cloud in uw datacenter bent u sneller en beheert u bronnen effectiever. Wanneer u uw datacenter verlengt tot de Public Cloud, werkt u in een Hybride Cloud-model. Een Hybride Cloud geeft u het beste van twee werelden zodat u profiteert van externe bronnen wanneer dit van belang is voor uw bedrijf. De Hybride Cloud van Microsoft combineert Microsoft Azure, Windows Server en Microsoft System Center, zodat u Microsofts technologie op hoog niveau in uw eigen datacenter en onze mondiale datacenters hebt.

Verschillende Cloud Diensten

Ieder cloud model kan onderverdeel worden in drie verschillende (platform) diensten:

Infrastructure-as-a-Service (IaaS)

“Uw IT-infrastructuur gevirtualiseerd in de Cloud, met alle voordelen van flexibiliteit en schaalbaarheid?“

Bij IaaS worden de hardware en gevirtualiseerde infrastructuur als een Service uit de Cloud geleverd (Infrastructure as a Service).

Platform-as-a-Service (PaaS)

“Een besturingssysteem uit de Cloud als een service(Platform as a Service)?”

Bij PaaS maakt u gebruik van een besturingssysteem voorzien van een standaard applicatie platform.

Software-as-a-Service (SaaS)

“Een applicatie binnen enkele minuten kant en klaar vanuit de Cloud in gebruik nemen?”

Met een SaaS (Software as a Service) oplossing gebruikt u een applicatie welke gevirtualiseerd is in de Cloud zonder dat er nagedacht hoeft te worden over de implementatie of beheer. Bestaande applicaties migreren naar de cloud is ook een mogelijkheid.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Brochure

Wilt u ons aanbod nog eens rustig nalezen? Download de brochure:

brochure

3Fifty Cloud Assessment

3Fifty is de preferred Microsoft Partner op het gebied van Microsoft Infrastructure Management en Cloud oplossingen. Vanuit onze specialisatie kunnen wij u in één dag goed toelichten wat de Cloud voor u en uw organisatie zou kunnen toevoegen.

Deze dag zullen wij met u een inventarisatie maken van uw cloud behoeften, een cloud readiness scan maken van uw organisatie en op basis hiervan een “Jumpstart naar de cloud” advies opleveren.

Interesse?

Wij bieden deze Cloud Assesment dag aan voor € 1.500*,--. Weten wat de cloud voor u kan betekenen en waar u nu staat? U kunt altijd contact met ons opnemen! Download de brochure:

brochure
*Prijs is excl. BTW en betreft één basisdag. Voor complexe situaties of extra klantwensen zullen wij meerdere dagen nodig hebben.

13 augustus 2018
Goed beheer van de cloud bestaat uit veiligheid, gezondheid van de inrichting, optimalisatie en goede relaties. Daarnaast is het proactief.

25 juli 2018
Bij 3Fifty lopen we al een tijdje mee als het gaat om cloudtransitie. Daarbij liepen we en lopen we tegen veel zaken aan. Zoals de vragen en uitdagingen van de klant, de technische oplossingen die nodig zijn en het overbrengen van kennis.


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365