Automation Training

Automation Training

De wereld verandert. Zo ook de wereld van systeembeheer. IT afdelingen moeten tegenwoordig steeds sneller leveren, met een hogere kwaliteit. Dit is lastig door de veelvoud aan systemen en diversiteit in beheertools en het gebrek aan standaarden.

“De noodzaak om te kunnen automatiseren is er altijd geweest, echter waren de mogelijkheden beperkter en complexer dan nu. Automation met PowerShell is in opkomst als de oplossing."

PowerShell

Windows PowerShell is een revolutie als het gaat om het op uniforme wijze kunnen beheren van Microsoft technologie. Speciaal ontwikkeld om eenvoudiger te leren, te begrijpen met ondersteuning van alle Microsoft technologie. Enorm krachtig en onmisbaar en zeer praktisch om dagelijkse werkzaamheden sneller uit te voeren, of zelfs volledig te automatiseren.

3fifty-automation-training-header

3fifty - powershell

Zoveel meer dan alleen PowerShell

De 3Fifty training biedt u de kans op laagdrempelige wijze zelf de uitgebreide mogelijkheden van PowerShell te ontdekken en te gebruiken voor het uitvoeren van dagelijks beheer en automatisering van werkzaamheden op Windows gebaseerde servers. Het betreft meer dan een PowerShell training. Zo wordt er ook aandacht besteed aan de gedachte achter automatiseren en het denkproces dat erbij komt kijken. Door gebruik te maken van labs wordt kennis direct in de praktijk gebracht.

Ons doel is praktijkvoorbeelden te gebruiken en steeds de link te leggen met herkenbare scenario’s die in de dagelijkse praktijk toepasbaar zijn.

automation1

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor serverbeheerders, systeem-beheerders, technisch infrastructuurbeheerders en technisch applicatiebeheerders die gewend zijn grafische beheer tools te gebruiken, minimale kennis hebben van command prompt, batch files, vbscripts en niet weten hoe te starten met zelf automatiseren. Voor iedereen die beheertaken willen automatiseren, optimaliseren of overdraagbaar wil maken.

Het is niet nodig kennis van programmeren te hebben. Algemene kennis van Windows omgevingen (Server Operating Systeem en Active Directory) zijn handig.
automation4

Aanpak van de training

Het betreft een 3-daags programma met klassikale training, die erop is gericht het geleerde direct te kunnen toepassen in de praktijk. De training bestaat uit theorie, demonstraties die laten zien hoe deze is toe te passen in de praktijk en diverse oefeningen. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

De focus van deze training ligt voornamelijk op het gebied van command-line functies en technieken van PowerShell die te gebruiken zijn voor diverse Microsoft-producten, zoals Windows Server, Windows Client, Exchange Server, SharePoint Server, SQL Server, System Center en nog veel meer.

De opdracht(en)

De opdracht(en) zullen onder begeleiding individueel plaatsvinden. Doelstelling is ook gelijk na te denken over de toepassing op de eigen klantomgeving door gebruik te maken van concrete praktijk voorbeelden. Aan het eind van deze cursus bent u in staat:

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Brochure

Think Automation Training brochure downloaden:

brochure

“Automation, hoe begin je ermee”

  • Te werken met objecten in Active Directory
  • Eenvoudige bewerkingen uit te voeren op Windows Server
  • Zelfstandig verder te ontwikkelen
  • Informatie opvragen uit verschillende bronnen
  • Informatie verwerken en opslaan als rapport
  • Vergelijkingen uitvoeren

De aanbieding

3Fifty is de preferred Microsoft Partner op het gebied van Microsoft Infrastructure Management en Cloud oplossingen. Vanuit onze specialisatie en expertise beschikken wij over juiste kennis en kunde om u of uw medewerkers de Automation training aan te bieden.

De kosten voor deze driedaagse training bedragen € 1.500*,- per persoon. De training zal gegeven worden in ons trainingslokaal te Hendrik Ido Ambacht.

*Prijs is excl. BTW.

Self-Service IT Automation

Geautomatiseerde levering van IT-diensten biedt uw organisatie de mogelijkheid via een Selfservice portal zelfstandig diensten aan te vragen en geleverd te krijgen. meer

Inschrijven?

Inschrijven voor de training kan op onderstaande webpagina, maar u kunt ook contact met ons opnemen.

Inschrijven
Download de brochure voor deze training:

brochure

13 augustus 2018
Goed beheer van de cloud bestaat uit veiligheid, gezondheid van de inrichting, optimalisatie en goede relaties. Daarnaast is het proactief.

25 juli 2018
Bij 3Fifty lopen we al een tijdje mee als het gaat om cloudtransitie. Daarbij liepen we en lopen we tegen veel zaken aan. Zoals de vragen en uitdagingen van de klant, de technische oplossingen die nodig zijn en het overbrengen van kennis.


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365