Partners

PARTNERS

Binnen 3Fifty werken wij in teamverband samen om onze klanten te bedienen, maar wij werken ook samen met onze partners om volledige oplossingen te kunnen bieden.

Microsoft Partner

Microsoft - 2016 - Gold Datacenter, Cloud Platform , Identity and Access3Fifty is al jaren aangesloten als partner binnen het Microsoft Partner network. Microsoft Partner Network helpt haar partners hun volledig potentieel te benutten. De partners van Microsoft vormen één van de meest actieve, gevarieerde netwerken ter wereld, met uitgebreide mogelijkheden om betrouwbare relaties met hun klanten op te bouwen. Door samen te werken kunnen Microsoft en haar partners zich blijven richten op het creëren van innovatieve oplossingen.

Topdesk

TopdeskIn samenwerking met TOPdesk hebben wij een integratie tussen TOPdesk en Microsoft System Center Operations Manager (SCOM) gerealiseerd. De integratie van TOPdesk en System Center Operations Manager biedt u een helder inzicht in de meldingen en oplossingen in uw omgeving door uw System Center Operations Manager alarmering te koppelen aan uw incident management proces in Topdesk. Meer over onze koppeling>. Onze partner Topdesk over onze koppeling.

Insight

3Fifty heeft een partnership met Insight waardoor wij klanten on volledig pakket met oplossingen en diensten kunnen leveren.

insight“De samenwerking tussen onze bedrijven is gericht in het leveren van een totaaloplossing aan onze klant voor infrastructuur en Cloud. We helpen klanten met onze totaaloplossingen om de juiste strategische beslissingen te nemen voor hun IT-organisatie. We bieden onze klanten een volledig pakket; een visie, licenties, implementatie en managed services. Dit heeft tot op heden geleid tot succesvolle projecten. Allemaal projecten waar we door samenwerking meer waarde konden toevoegen, in vergelijking tot wat we alleen konden bereiken. Wij zijn bij 3Fifty heel blij dat we Insight hebben gevonden als strategische partner voor ons aanbod van volledige services aan onze gezamenlijke klanten!”
- Dave de Bruin, CEO (3Fifty)

 

Product Partners

Wij zijn product partner voor diverse producten en oplossingen.

30 augustus 2018
Innovatie en architectuur zijn twee belangrijke stappen naar innovatie waarbij 3Fifty kan helpen.

13 augustus 2018
Goed beheer van de cloud bestaat uit veiligheid, gezondheid van de inrichting, optimalisatie en goede relaties. Daarnaast is het proactief.


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365