HomeOver onsOnze mensen

Onze mensen

Een stukje historie

Wij zijn in 2005 gestart met het leveren van professionals voor de financiële en ICT markt. Vanaf 2007 specialiseerde wij ons volledig op Microsoft System Center om na een aantal jaar ons portfolio uit te breiden met Microsoft datacenter. Onze focus verschoof van detachering naar projectmatig werken en het leveren van consultancy rondom Microsoft infrastructuur en IT management.

Sinds de opkomst van Cloud in 2013 zijn wij meegegroeid met de Microsoft Cloud platform technologie en leveren nu reeds jaren consultancy en solutions rondom de Microsoft Cloud. Eind 2014 hebben wij stappen gezet in de richting van IT Automation en 2016 rondom Internet of Things en Cloud Security.

Simplifying the Cloud

3fifty is de preferred Microsoft Servicepartner in Nederland als het gaat om ICT- en Cloud-infrastructuren.

Wij helpen en ondersteunen bedrijven bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van een passende IT-oplossing. Daarbij nemen we graag werkzaamheden uit handen om de klant te ontzorgen. Wij werken op projectbasis en zijn resultaatgericht. Onze specialisten zijn ook op inhuurbasis beschikbaar en uiteindelijk nemen wij onze opgeleverde oplossingen graag voor de klant in beheer. Onze technische kennisgebieden zijn:

  • Microsoft Azure
  • Microsoft Office365
  • Microsoft Security

 

Wij hebben oplossingen voor verschillende branches en bedienen zowel MKB, corporate- en enterprise klanten.

Dave de Bruin (CEO)

3Fifty Gold Partner

Kernwaarden

We zijn groot geworden door continu te investeren in specialistisch kennis, die we altijd actueel houden.

Door focus te hebben op de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen onze expertisegebieden richten wij ons op het ontwikkelen van vernieuwende oplossingen, onze kennis en onze ervaring. Kwaliteit is voor ons van groot belang.

Door te investeren in onze medewerkers, geven wij hen alle kansen om onze klanten te helpen het verschil te maken. We streven naar ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goede Work-Life Balance. 3fifty’ers zijn eerlijk en willen impact maken.

We helpen de klant verder met de best mogelijke oplossing. En dat doen we het liefst samen en met elkaar. Door structureel samen te werken met partners en klanten bouwen wij aan langdurige relaties.