HomeOver onsOnze mensen

Onze mensen

Wie zijn wij

Wij zijn in 2005 gestart met het leveren van professionals voor de financiële en ICT markt. Vanaf 2007 specialiseerde wij ons volledig op Microsoft System Center om na een aantal jaar ons portfolio uit te breiden met Microsoft datacenter. Onze focus verschoof van detachering naar projectmatig werken en het leveren van consultancy rondom Microsoft infrastructuur en IT management.

Sinds de opkomst van Cloud in 2013 zijn wij meegegroeid met de Microsoft Cloud platform technologie en leveren nu reeds jaren consultancy en solutions rondom de Microsoft Cloud. Eind 2014 hebben wij stappen gezet in de richting van IT Automation en 2016 rondom Internet of Things en Cloud Security.

Als zakelijke IT-dienstverlener ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun IT- en Cloud-infrastructuren, met als doelstelling beheerskosten te verlagen en arbeidsproductiviteit te verhogen

Simplifying the Cloud

3fifty is de preferred Microsoft Servicepartner in Nederland als het gaat om ICT- en Cloud-infrastructuren.

3fifty is als meervoudig Gold gecertificeerd Microsoft Partner volledig gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met Microsoft Azure. Wij bieden diensten en oplossingen rondom de onderstaande kenniszuilen:

  • IaaS en PaaS
  • IoT / Data Analysis en Automation
  • Cloud Security

Wij hebben oplossingen voor verschillende branches en bedienen zowel MKB, corporate- en enterprise klanten.

Dave de Bruin (CEO)

3Fifty Gold Partner

Hoe wij helpen

Wij helpen bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van passende oplossingen, waarbij wij met onze ervaring implementaties kunnen vereenvoudigen en werkzaamheden uit handen kunnen nemen.
Wij vereenvoudigen de inzet van technologie, zodat uw organisatie oplossingen krijgt waarmee u uw IT infrastructuur kunt ‘Bouwen en Bedienen’, ‘Beheren en Beveiligen’, ‘Automatiseren en Integreren’, zodat u maximaal effectief kunt ‘Produceren en Samenwerken’

3fifty helpt organisaties de modernste IT-Infrastructuur-, IT-Managementmiddelen en Cloud-oplossingen optimaal in te zetten door het leveren van innovatieve, best-of-breed oplossingen en specialistische kennis.

3Fifty Klanten 2
3fifty klanten

Pijlers voor ons success

Door te investeren in onze medewerkers, geven wij hen alle kansen om onze klanten te helpen het verschil te maken. We streven naar ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goede Work-Life Balance.

We zijn groot geworden door continu te investeren in specialistisch kennis, die we altijd actueel houden.

Wij werken in teamverband samen om onze klanten te bedienen. Door structureel samen te werken met partners en klanten bouwen wij aan langdurige relaties.

Door focus te hebben op de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen onze expertisegebieden richten wij ons op het ontwikkelen van vernieuwende oplossingen, onze kennis en onze ervaring. Kwaliteit is voor ons van groot belang.