Onze mensen

Experts-at-your-Service

Onze mensen zijn gecertificeerd, gedreven en hebben jaren ervaring in grote organisaties. Het zijn stuk voor stuk mensen met een mening, die leergierig zijn en naast kennis willen vergaren kennis ook willen delen.

Onze medewerkers zijn gewend in grote organisaties te werken en bieden de kwaliteit die u van een gespecialiseerd en ervaren IT-bedrijf mag verwachten.

Ze willen expert zijn in hun vakgebied en geloven dat alles mogelijk is. Voortdurend op zoek naar oplossingen, want problemen zijn erom opgelost te worden. Ze stellen hun eigen doelen en houden niet van stil zitten. Ze passen zich makkelijk aan en kunnen goed tegen veranderingen.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Competentie profiel

Ondernemerschap & initiatief
Zakelijk afwegen van kansen in de markt zowel voor bestaande als nieuwe producten of diensten. Kansen zien en liever beginnen dan passief zitten wachten.

Klantgerichtheid
Onderzoeken van wensen en behoeften van klanten en hiernaar handelen. Anticiperen op behoeften van klanten. Hoge prioriteit geven aan dienstbereidheid en klanttevredenheid.

Besluitvaardigheid
Beslissingen nemen door middel van het ondernemen van acties of zich vastleggen door middel van het uitspreken van oordelen.

Omgevingsbewustzijn
Laten blijken goed geïnformeerd te zijn over maatschappelijke, politieke en economische ontwikkelingen en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

30 augustus 2018
Innovatie en architectuur zijn twee belangrijke stappen naar innovatie waarbij 3Fifty kan helpen.

13 augustus 2018
Goed beheer van de cloud bestaat uit veiligheid, gezondheid van de inrichting, optimalisatie en goede relaties. Daarnaast is het proactief.


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365