HomeOver onsMissie en visie

Missie en visie

Onze missie

Wij vinden dat organisaties gebruik moeten kunnen maken van de nieuwste technologie ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. Technologie moet mensen in staat stellen effectief samen te werken en moet mensen verbinden. Tevens zijn wij van mening dat het eenvoudig moet zijn om technologie te implementeren, te gebruiken, te beheren.

Wij zijn een lerende organisatie. Wij geloven in vakmanschap, autonomie en creativiteit. Onze organisatie biedt ruimte voor ontwikkeling en is continu op zoek naar een betere aanpak. Een organisatie is informeel met korte lijnen en heldere en efficiënte communicatie.

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op en stilstand is achteruitgang. Wij houden van vooruitkijken, van leren, analyseren en oplossingen vinden. Wij omarmen verandering. Wij durven onszelf te vernieuwen en zien dat als noodzakelijk en een voortdurend proces. Onze ondernemingszin en reactiesnelheid zijn de motor van alles wat wij doen.

Onze visie

In de afgelopen vijftien jaar heeft de techniek een vlucht genomen en inmiddels zijn wij omringd met technologie waar vroeger geen voorstelling van te maken was. Er komt steeds meer technologie bij en er is sprake van voortdurende acceleratie. Voor organisaties is het niet eenvoudig, en vaak zelfs onmogelijk, deze ontwikkelingen bij te houden.

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen en wij zijn en blijven koploper. Wij verzamelen specialistische kennis en ervaring, zodat wij onze klanten van hoogwaardige, correcte kennis en expertise kunnen voorzien.

Voordat de brede adoptie van nieuwe technologie plaatsvindt, hebben wij al kennis en ervaring opgedaan. Zo kunnen wij het filter zijn voor organisaties en bieden Straight-to-the-Point advies en oplossingen.

Met onze kennis en ervaring helpen wij bedrijven sneller optimaal gebruik te maken van de modernste middelen en te excelleren. Ondernemen houdt meer in dan alleen resultaten boeken. Waarden die te maken hebben met een gezonde en respectvolle omgang met mens, milieu en de maatschappij laten we bij 3Fifty eveneens meewegen in onze bedrijfsvoering.

Wij gaan met respect om met mensen, de natuur en onze planeet. Wij respecteren verschillen. In de rol van partner en Trusted Advisor willen wij onze specialistische kennis en oplossingen inzetten om een meetbaar positieve invloed uit te oefenen op de beleids- en bedrijfsvoering bij onze klanten en organisaties.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je vragen? Neem dan vandaag nog contact op, we helpen je graag!