Cases

3Fifty: de partner voor innovatie

Innovatie en architectuur zijn twee belangrijke stappen naar innovatie waarbij 3Fifty kan helpen.

Waarom goed beheer van levensbelang is binnen de cloud

Goed beheer van de cloud bestaat uit veiligheid, gezondheid van de inrichting, optimalisatie en goede relaties. Daarnaast is het proactief.

3AIMS: Dé werkwijze voor een succesvolle cloudtransitie

Bij 3Fifty lopen we al een tijdje mee als het gaat om cloudtransitie. Daarbij liepen we en lopen we tegen veel zaken aan. Zoals de vragen en uitdagingen van de klant, de technische oplossingen die nodig zijn en het overbrengen van kennis.

Cloud transitie 2: Voorsorteren op de toekomst met Lift en Transform

In de vorige blog ging het over optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de cloud, tijdens en na de transitie.

Microsoft Trainingen/ cursussen zonder kosten

Laat je gratis Microsoft training vouchers niet verlopen! Iedere organisatie die een Enterprise Agreement met Microsoft heeft afgesloten, ontvangt Software Assurance Training Vouchers. Deze vouchers zijn inwisselbaar voor gratis trainingsdagen. Afhankelijk van de overeenkomst met Microsoft kan het aantal vouchers oplopen tot grote aantallen. Iedere voucher geeft recht op één dag gratis training inclusief het officiële lesmateriaal van Microsoft.  

Juist nu in de zomerperiode is het de uitgesproken tijd om de kennis binnen jouw organisatie te verbreden/ verdiepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een maatwerk Azure training voor jouw organisatie. 3Fifty kan als Microsoft Gold Learning Partner vanuit de basis al in meer dan 25 Microsoft cloud gerelateerde trainingen voorzien.

Hoe weet ik of mijn organisatie over training vouchers van Microsoft beschikt?
Wil je weten over hoeveel training vouchers jouw organisatie (nog) beschikt dan kan je dat opvragen bij Microsoft: https://licensing.microsoft.com/
Je kan dit ook via 3Fifty laten verlopen. Wij hebben dan jouw licentienummer nodig en de vermelding 'akkoord voor navraag'. Je kan dit opvragen via info@3fifty.eu

Hoe gaat dit in zijn werking?
Je kunt de vouchers per training verzilveren, maar dat kan ook in 1 keer. Je krijgt dan een trainingsplan bij 3Fifty. De trainingsdagen zijn door jou zelf in samenspraak met 3Fifty in te zetten op de gewenste trainingen/ data. Belangrijk is te weten dat de  training vouchers een houdbaarheidsdatum hebben en dus verlopen!

Het kan ook nog makkelijker!
Natuurlijk kan je ons ook gewoon bellen zodat we vernoemde samen kunnen oppakken en de training vouchers op tijd veilig kunnen stellen. Tevens kunnen we dan gelijk kijken hoe we de training vouchers zo optimaal mogelijk  voor jou en jouw collega’s kunnen gaan inzetten. Je kan ons bellen op nummer 078-6105719
 

Cloud transitie 1: Hoe je het meeste uit de transitie haalt

Hoe maak je de cloud transitie tot een succes? Denk aan bewustwording, adoptie, Lift en Transform en proactief beheer.

Waarom wachtwoorden straks verleden tijd zijn

Iedereen die gebruik maakt van een computer, een tablet, een smartphone of zelfs een oude Nokia koelkast, zal niet anders gewend zijn dan dat je zo'n ding ontgrendeld met een wachtwoord.

Optimaal kennis opdoen over de Microsoft Azure Cloud met 3Fifty

Per 1 Juni is 3Fifty officieel Microsoft Gold Learning Partner

Per 1 juni jl. heeft 3Fifty de status van Microsoft Gold Learning Partner behaald. In het nieuwe partnerprogramma van Microsoft wordt nog sterker dan voorheen gestuurd op kwaliteit, betrokkenheid en toegevoegde waarde van partners. Wij zijn dan ook trots onderdeel uit te maken van een select gezelschap in Nederland dat zowel Microsoft projecten, consultancy als Microsoft trainingen aanbiedt. 

Vanuit de continue klantvraag om (op maat) cloud trainingen en cursussen te verzorgen heeft 3Fifty een jaar geleden besloten een apart onderdeel voor trainingen te starten. Inmiddels hebben wij meerdere gecertificeerde trainers in dienst en kunnen we een breed opleiding portfolio rondom de Microsoft cloud aanbieden. Het gaat hier om zowel trainingen met een erkend Microsoft certificaat als op maat trainingen.  

Bij klanten lopen we aan tegen het feit dat het kennisniveau aangaande Azure laag ligt. Gedurende een project trainen we de eigen medewerkers van de klant zodat wij deze mensen optimaal kunnen meenemen en inzetten. Op deze manier kunnen we on-the-job werken naar een hoger kennis en adoptie niveau. 

Hiernaast kunnen wij klassikaal voorzien in de volgende trainingen: 

  • Azure Automation 
  • VSTS & DevOps 
  • Azure AD & Applicaties 

Klik hier voor de voltallige lijst 

3Fifty levert consultancy, projecten, trainingen, licenties en managed services rondom Microsoft Azure. Middels het inzetten van de beste professionals en een directe dialoog met Microsoft, streven wij voor onze klanten naar een maximaal rendement uit de Microsoft cloud en een optimale inzet van haar IT professionals. 

Identity First!

Beveiliging is belangrijk. Daar is ieder bedrijf wel van overtuigd. Dus zijn de servers beveiligd, is de firewall geïnstalleerd en ligt een extra back-up van de gegevens standaard opgeslagen op een veilige locatie.

Even voorstellen: wij zijn 3Fifty

Bij het digitaliseren van je bedrijf heb je twee uitdagingen. De eerste is technisch. Welke toepassingen heb ik nodig? En hoe ga ik dat organiseren? Bij veel bedrijven krijgt deze uitdaging alle aandacht. Je neemt een gerenommeerd IT bedrijf in de arm (zoals wij) en vervolgens licht je het hele bedrijf door. Je komt tot een goed doordachte visie over werken via de cloud, de juiste beveiliging van je gevoelige data en hoe Artificial Intelligence je gaat helpen om deze data optimaal te gebruiken. Daarna zet je alles uit in de nodige projecten en stel je iemand aan die alles coördineert.

Welkom op de 3Fifty Blog pagina

Bedankt voor het bezoeken van ons blog. Alle toekomstige blogs zullen op deze pagina geplaatst worden. Wil je op de hoogte blijven van ons blog? Vul dan op de rechter balk van de pagina je email adres in.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

30 augustus 2018
Innovatie en architectuur zijn twee belangrijke stappen naar innovatie waarbij 3Fifty kan helpen.

13 augustus 2018
Goed beheer van de cloud bestaat uit veiligheid, gezondheid van de inrichting, optimalisatie en goede relaties. Daarnaast is het proactief.


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365