HomeOver ons

Over ons

Meer dan 10+ jaar ervaring

Wij zijn in 2005 gestart met het leveren van professionals voor de financiële en ICT markt. Vanaf 2007 specialiseerde wij ons volledig op Microsoft System Center om na een aantal jaar ons portfolio uit te breiden met Microsoft datacenter. Onze focus verschoof van detachering naar projectmatig werken en het leveren van consultancy rondom Microsoft infrastructuur en IT management.

Sinds de opkomst van Cloud in 2013 zijn wij meegegroeid met de Microsoft cloud platform technologie en leveren nu reeds jaren consultancy en solutions rondom de Microsoft Cloud. Eind 2014 hebben wij stappen gezet in de richting van IT Automation en 2016 rondom Internet of Things en Cloud Security.

3Fifty is de preferred Microsoft Servicepartner in Nederland als het gaat om ICT- en Cloud-infrastructuren.

Als zakelijke IT-dienstverlener ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun IT- en Cloud-infrastructuren, met als doelstelling beheerskosten te verlagen en arbeidsproductiviteit te verhogen.

3Fifty is als meervoudig Gold gecertificeerd Microsoft Partner volledig gespecialiseerd rondom Microsoft Azure. Wij bieden diensten en solutions rondom de onderstaande kenniszuilen:

  • IaaS / PaaS
  • IoT / Data Analyses / Automation
  • Cloud Security

Wij hebben diverse proposities voor verschillende branches en met onze diensten en oplossingen bedienen wij corporate en enterprise klanten.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je vragen? Neem dan vandaag nog contact op, we helpen je graag!

Projecten Voltooid
Tevreden klanten (%)

Hoe wij u helpen

Wij helpen bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van passende oplossingen, waarbij wij met onze ervaring implementaties kunnen vereenvoudigen en werkzaamheden uit handen kunnen nemen.

Wij vereenvoudigen de inzet van technologie, zodat uw organisatie oplossingen krijgt waarmee u uw IT infrastructuur kunt ‘Bouwen en Bedienen’, ‘Beheren en Beveiligen’, ‘Automatiseren en Integreren’, zodat u maximaal effectief kunt ‘Produceren en Samenwerken’

3Fifty helpt organisaties de modernste IT-Infrastructuur-, IT-Managementmiddelen en Cloud oplossingen optimaal in te zetten door het leveren van innovatieve, best-of-breed oplossingen en specialistische kennis.

3Fifty Klanten 1
3Fifty Klanten 2