Over ons

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn in 2005 gestart met het leveren van professionals voor de financiële en ICT markt. Vanaf 2007 specialiseerde wij ons volledig op Microsoft System Center om na een aantal jaar ons portfolio uit te breiden met Microsoft datacenter. Onze focus verschoof van detachering naar projectmatig werken en het leveren van consultancy rondom Microsoft infrastructuur en IT management.

Sinds de opkomst van Cloud in 2013 zijn wij meegegroeid met de Microsoft cloud platform technologie en leveren nu reeds jaren consultancy en solutions rondom de Microsoft Cloud. Eind 2014 hebben wij stappen gezet in de richting van IT Automation en 2016 rondom Internet of Things en Cloud Security.

Simplifying IT Management and Cloud Solutions

3Fifty is de preferred Microsoft Servicepartner in Nederland als het gaat om ICT- en Cloud-infrastructuren.

Als zakelijke IT-dienstverlener ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun IT- en Cloud-infrastructuren, met als doelstelling beheerskosten te verlagen en arbeidsproductiviteit te verhogen.

3Fifty is als meervoudig Gold gecertificeerd Microsoft Partner volledig gespecialiseerd rondom Microsoft Azure. Wij bieden diensten en solutions rondom de onderstaande kenniszuilen:

  • IaaS / PaaS
  • IoT / Data Analyses / Automation
  • Cloud Security

Wij hebben diverse proposities voor verschillende branches en met onze diensten en oplossingen bedienen wij corporate en enterprise klanten.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Hoe wij u helpen

Wij helpen bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van passende oplossingen, waarbij wij met onze ervaring implementaties kunnen vereenvoudigen en werkzaamheden uit handen kunnen nemen.

Wij vereenvoudigen de inzet van technologie, zodat uw organisatie oplossingen krijgt waarmee u uw IT infrastructuur kunt 'Bouwen en Bedienen', 'Beheren en Beveiligen', 'Automatiseren en Integreren', zodat u maximaal effectief kunt 'Produceren en Samenwerken'

3Fifty helpt organisaties de modernste IT-Infrastructuur-, IT-Managementmiddelen en Cloud oplossingen optimaal in te zetten door het leveren van innovatieve, best-of-breed oplossingen en specialistische kennis.

3fifty-klanten1

3fifty-klanten2

3fifty-klanten3
3fifty-klanten4

Pijlers voor ons succes

Door te investeren in onze medewerkers, geven wij hen alle kansen om onze klanten te helpen het verschil te maken. We streven naar ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goede Work-Life Balance.
We zijn groot geworden door continu te investeren in specialistisch kennis, die we altijd actueel houden.
Wij werken in teamverband samen om onze klanten te bedienen. Door structureel samen te werken met partners en klanten bouwen wij aan langdurige relaties.
Door focus te hebben op de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen onze expertisegebieden richten wij ons op het ontwikkelen van vernieuwende oplossingen, onze kennis en onze ervaring. Kwaliteit is voor ons van groot belang.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ondernemen houdt meer in dan alleen resultaten boeken. Waarden die te maken hebben met een gezonde en respectvolle omgang met mens, milieu en de maatschappij laten we bij 3Fifty eveneens meewegen in onze bedrijfsvoering. Wij willen actief betrokken zijn bij onze klanten, onze medewerkers en onze partners en zijn ons bewust van onze rol in de samenleving.

3Fifty gaat zeer bewust om met de bedrijfsactiviteiten die invloed hebben op het milieu. We zijn continu op zoek naar duurzame initiatieven die de wereld van morgen en van de volgende generatie ook intact houden.

We dragen bij aan milieu- en klimaatvriendelijkheid door:

  • Afvalstoffen gescheiden te verwerken en te recyclen;
  • Gebruik van papier te minimaliseren;
  • Energieverbruik structureel te beperken;
  • Thuiswerken te stimuleren en te faciliteren bij onze klanten;
3Fifty neemt haar verantwoordelijkheid door zoveel mogelijk CO2-neutraal te werken en de CO2-uitstoot te compenseren.

3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365