HomeOver ons

Over ons

Een stukje historie

3fifty is in 2005 gestart met het leveren van professionals voor de financiële- en ICT-markt. Vanaf 2007 specialiseerde wij ons volledig op Microsoft System Center om na een aantal jaar het portfolio uit te breiden met Microsoft datacenter. De focus verschoof van detachering naar projectmatig werken en het leveren van consultancy rondom Microsoft infrastructuur en IT-management.

Sinds de opkomst van Cloud in 2013 is 3fifty meegegroeid met de Microsoft Cloud platform technologie en leveren nu reeds jaren consultancy en solutions rondom de Microsoft Cloud. Eind 2014 zijn stappen gezet in de richting van IT Automation en 2016 rondom Cloud Security.

Vandaag de dag houden we ons hoofdzakelijk bezig met het transformeren van onze klanten naar de cloud. Daarnaast helpen we met het geven van advies en leveren van diensten m.b.t. Cyber Security en Managed Services. Als Cloud Solution Provider en (Microsoft)trainingsinstituut maken we onze dienstverlening compleet.

Logo 3fifty wit

Onze missie

3fifty is een klantgericht ICT-consultancybedrijf met korte lijnen en een informele werksfeer. Door onze kennis, in combinatie met onze cultuur en vooruitstrevende aanpak helpen we organisaties om het beste uit zichzelf te halen. We zijn transparant, je kunt op ons bouwen. We communiceren eerlijk en oprecht. Samen bouwen we aan de best passende oplossing.

Onze visie

Organisaties in staat stellen te werken met de nieuwste IT-technologieën, zodat zij innovatiever en moderner werken. We helpen organisaties met de best passende IT-oplossing en goed advies. Onze trainingen helpen organisaties om hun kennis te verbreden. Met Managed Services ontzorgen we organisaties volledig door hen IT-omgeving stabiel en robuust te maken.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de basis van onze identiteit. Het is ons doel om onze mensen en organisaties te helpen om hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen. 3fifty heeft de kernwaarden L I F T:

Logic
Logic

We zijn transparant, je kunt op ons bouwen. We communiceren eerlijk en oprecht. Met elkaar en iedereen met wie we samenwerken.

Intellect
Intellect

We zijn de beste in ons vak en lopen voorop. We ontwikkelen innovatieve oplossingen. We zijn van nature nieuwsgierig en zijn als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en trends.

Forward
Forward

We zijn doelgericht, vooruitstrevend en hebben hart voor de zaak.

Together
Together

We vullen elkaar aan en samen bouwen we aan de beste oplossing. Samen zijn we sterk.

Video 3fifty: dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud.

Waarom 3fifty?

De specialistische kennis van Microsoft Azure, Office 365 en de transformatie naar de cloud én onze vooruitstrevende, doelgerichte aanpak maken ons uniek.

Samen kijken we naar de wensen en behoeften van onze klanten, naar de IT-processen en waar de organisatie naartoe wil groeien. Als adviseur zijn we regiehouder. We zijn eerlijk en zorgen dat we impact maken. We helpen door de best mogelijke oplossing te ontwikkelen. Dat doen we het liefst samen.

We vinden het belangrijk dat onze mensen met plezier naar het werk gaan. Maar dat ze worden uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. We gaan informeel met elkaar om en het kantoor voelt als thuiskomen. Onze kernwaarden vormen onze cultuur.

Klik hier om onze klantverhalen te lezen. 

Benieuwd naar onze vacatures?

Benieuwd hoe het is om voor ons te werken? Bekijk onze vacatures en lees meer over ons karakter.

Geen updates meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en evenementen. Vul het formulier hiernaast in.Branche:
AutomotiveEducatieEnergieFinanceHospitalityIndustrieJuridische dienstverleningLogistiekMediaOverheidRetailWoningcorporatieZakelijke dienstverleningZorg


× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00