HomeOplossingenTransformatie naar de cloud

Transformatie naar de cloud

Een modern en innovatief platform

Dit is het moment om naar de cloud over te stappen. Er zijn meer apps, apparaten en data dan ooit. Allemaal dankzij de groei van de cloud en het gebruik van cloud-services. De voordelen van de cloud zijn helder; je krijgt flexibiliteit en gemakkelijk toegang tot extra resources wanneer jij dat nodig hebt. Dat levert kostenbesparing op. Maar welke cloud-variant is het beste voor jouw organisatie? Welke architectuur moet je kiezen? Met Microsoft Azure kies je in ieder geval voor een betrouwbaar en veilig platform.

3fifty helpt jou met de keuze voor een cloud-service. Wil je een bestaande applicatie naar de cloud brengen (zodat je makkelijk op- en af kunt schalen en schaalvoordeel behaalt)? Of wil je een volledige transformatie maken naar de cloud, waarbij we meedenken, adviseren en implementeren. Van architectuur naar uitvoer. De keuze is aan jou. Wij hebben de specialisten in huis, die jou eerlijk, transparant en vooruitstrevend advies geven.

Hoe stap jij over naar de cloud?

Je kunt op een aantal manieren de overstap naar de cloud maken. Wij hebben twee oplossingen waarmee we je op projectbasis kunnen helpen: “Lift en Shift” en” Lift en Transform”. Daarnaast geven we advies om de best passende stap, voor jouw organisatie, naar de cloud te maken. Dit doen we op inhuurbasis. 

Weet je niet wat het beste bij jouw organisatie past?  Laat ons een Cloud Assessment uitvoeren. Dit is een cloud readiness scan met advies welke cloud-oplossing het beste bij jouw organisatie past. 

Lift en Shift

Migratie van bestaande services en applicaties naar de cloud.

Lift en Transform

Volledig naar de cloud met een combinatie van IaaS, PaaS en Saas.

Cloud Advies

Samen denken we na over de best passende oplossing. We geven advies over o.a. de cloudarchitectuur.

Microsoft Gold certificaten

Heb je vragen

m.b.t. Microsoft Azure of de overstap naar de cloud?

Rutger helpt je graag.

Ik help graag!
Neem contact op:

Bel mij: 0786105719

Email mij: rutgergeeratz@3fifty.eu

Whitepaper Cloud migratieplan

Deze whitepaper is vooral bedoeld voor managers verantwoordelijk voor IT die willen weten wat er nodig is om tot een modern, flexibel en veilig cloudplatform te komen.

Download de paper nu als u deze inzichten niet wilt missen.


  Getransformeerd en dan?

  Wanneer je in de cloud werkt, komen er andere uitdagingen op jouw pad. Denk bijvoorbeeld aan Cyber Security en Adoptie, ook het up-to-date houden van de omgeving is belangrijk. We helpen je na de implementatie graag door de omgeving in beheer te nemen. We zorgen er voor dat je compliant bent, maar geven ook advies om innovaties door te voeren. Lees hier meer over onze Managed Services.

  Waarom 3fifty?

  Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten. Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben? Bekijk onze klantverhalen. 

  Meer weten?

  Wil je meer informatie over onze oplossingen? Of ben je benieuwd naar onze klantverhalen? Neem contact op door het formulier in te vullen of bel ons op 078 61 05 719.

  Contact


   × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00