HomeOplossingenManaged ServicesManaged Services | Optimal

Managed Services | Optimal

Wat is Managed Services Optimal?

Wanneer je ondersteuning nodig hebt voor een bestaande Microsoft cloudomgeving, is Managed Services Optimal een goede oplossing voor jou. Hiermee ondersteunen we jou bij het gebruik van Microsoft 365, -Azure, de gekoppelde werkplekken én controleren wij proactief jouw omgeving.

Wij beschikken over verschillende technische expertises, de benodigde certificeringen, ITIL kennis, en projectervaringen, om elke vraag bij de juiste persoon onder te brengen. Wij kunnen direct met Microsoft schakelen en bieden Premier Support over jouw omgeving.

Binnen ons fair use beleid kun je per maand vrij gebruikmaken van ondersteuning op jouw omgeving en voeren wij zelfs wijzigingen op de bestaande functionaliteiten voor je door.

SpecificatieEssentialOptimal
Nederlandse ondersteuning
Binnen 1 uur response
Dagelijkse opvolging
Microsoft Premium support
Binnen 4 uur opvolging van wijzigingen
Security meldingen
Proactieve controle en optimalisatie
Beschikbaarheid consultantsOp werkdagenOp werkdagen
BetalingVast bedrag per maand aangevuld met extra urenVast bedrag per maand per medewerker
Inbegrepen support per maand4 urenFair use

Ondersteuning per maand

Je krijgt per maand een aantal support uren die je ook nog eens mee kunt nemen wanneer je er even geen gebruik van maakt. Bij aanvang van onze samenwerking ter ondersteuning voor jouw omgeving doen we een intake van de Microsoft omgeving, en nemen hierin ook andere omgevingen in mee waar je best-effort ondersteuning op wilt hebben.

Proactief beheer en controles

Voor het controleren van de omgeving maken wij gebruik van standaard Microsoft rapportages in Microsoft 365 en Azure. Ook passen wij wanneer nodig extra software van buiten het Microsoft platform toe. Inzetten van extra software doen wij altijd in overleg met jou.

Zo controleren wij maandelijks de onderstaande dashboards op het goed functioneren van de omgeving. Zien wij iets dat wij kunnen verbeteren, dan registreren wij deze wijziging en voeren dit op de bestaande functionaliteiten voor je door.

Bereken de kosten voor Managed Services Optimal

Managed Services
Geef aan voor hoeveel mensen je een Managed Services Optimal abonnement af wilt nemen.
Licenties Microsoft 365 en Azure
Wanneer je bij ons Managed Services afneemt, is het ook mogelijk om de benodigde Microsoft licenties af te nemen.

Heb je nog geen Microsoft Azure? Dan kan je via ons CSP-programma voordelig gebruik maken van Azure. Als CSP (Cloud Solution Provider) bieden wij naast onze diepgaande cloud kennis, advies bieden bij het aanschaffen én het leveren van nieuwe Microsoft Cloud licenties.

Geef hieronder aan of je ook Microsoft 365 en Azure licenties nodig hebt.
Microsoft 365
Wanneer je Microsoft 365-licenties nodig hebt, kan je ze hier selecteren. Dan worden ze meegenomen in het kostenoverzicht. Kies het soort en aantal Microsoft 365 licenties.
Microsoft Azure
Geef aan hoeveel je (ongeveer) verbruikt op het Azure platform, wanneer je dit bij ons wilt afnemen.

 
Total 1  

Heb je vragen

over onze Managed Services?

Rutger

Ik help graag!
Neem contact op:

Bel mij: 078-6105719

Email mij: rutgergeeratz@3fifty.eu

Download meer informatie over Managed Services Optimal

Vul het formulier in en je ontvangt het document in jouw inbox.× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00