ZigaForm version 4.7.9
HomeOplossingenManaged ServicesManaged Services on call

Managed Services on call

Managed Services on call

Gezien het Corona-virus bieden veel organisaties hun medewerkers een thuiswerkplek aan. Wanneer je thuiswerken nog niet faciliteert aan je medewerkers, is het best een uitdaging om dat binnen hele korte tijd te realiseren.

Als je jouw medewerkers een thuiswerkplek geeft, zijn er ook vaak veel calls en vragen mee gemoeid vanuit de IT-afdeling. Bijvoorbeeld over de IT-infrastructuur, de load van het platform en licenties. 3fifty draagt graag een steentje bij en biedt IT-afdelingen daarom een gratis Managed Services aan. Wij noemen dit: Managed Services on call. Je belt ons en geven je direct advies. We helpen je graag met alle vragen m.b.t Microsoft Azure en/of Microsoft Office 365 (waaronder Microsoft Teams).

 

Wil je meer weten over de Managed Services dienstverlening van 3fifty? Klik op de oranje knop. 

Hoe werkt het?

De Managed Services on Call is een gratis technische dienstverlening in verband met de uitbraak van het Corona-virus. Tot 6 april bieden we deze actie aan. Dit betekent dat elk bedrijf (klant of geen klant van 3fifty) kan bellen met onze Managed Services afdeling. Het is een technische hulplijn voor IT-afdelingen die met vraagstukken zitten m.b.t. Microsoft producten zoals Microsoft Azure en Microsoft Office 365 (waaronder Microsoft Teams). We bieden advies voor vraagstukken over thuiswerken en remote werken. De dienst is bedoeld voor IT-medewerkers, niet voor eindgebruikers. Het is alleen mogelijk om telefonisch consult te krijgen.

Tussen 9.00 en 17.00 uur kan je bellen met het nummer: 020-2998208. Onze consultants staan paraat om jou van juist advies te voorzien. We reserveren per gesprek ongeveer 30 minuten om je van technisch advies te voorzien. Heb je daarnaast meer ondersteuning nodig, dan zoeken we samen een gepaste oplossing. Om te zorgen dat we binnen een half uur de oplossing hebben gevonden, nemen we alleen calls aan van IT’ers, zij kunnen direct tot de kern van het probleem komen. 

Je kunt bijvoorbeeld bellen voor onderstaande vraagstukken:

  • Hoe kan ik mijn omgeving geschikt krijgen om optimaal thuis/en van afstand te werken?
  • Hoe veilig is mijn IT-omgeving nu iedereen van afstand toegang heeft?
  • Hoe kan ik in mijn bestaande IT-omgeving de communicatie tussen mijn medewerkers operationeel houden?

Geen on call nodig, maar Managed Services?

Tijdens de Corona-crisis dragen wij graag ons steentje bij om organisaties extra te ondersteunen. Voor zorgorganisaties bieden we daarom tijdens deze periode onze Managed Services dienst in sommige gevallen zelfs gratis aan. 

Klik hier voor meer informatie.

Wat betekent het?

Tot 100% korting

Elke (zorg)organisatie kan MSP aanvragen met een korting die op kan lopen tot 100%*.

Volledig ontzorgd

Jij kan je richten op zorgwerkzaamheden en wij pakken de IT-werkzaamheden van je over.

Wil jij ook gebruik

maken van Managed Services on call?

Rutger helpt je graag.

Ik help graag!
Neem contact op:

Bel mij: 0786105719

Email mij: rgeeratz@3fifty.eu

Andere oplossingen

Wanneer je wilt dat we je helpen met het beheren van jouw IT-omgeving, ontvang je van ons de MSP-as-you-go dienst. De eerste maanden krijg je op deze dienst de afgesproken korting en verdubbelen we het aantal calls die je kunt inzetten.

Klik hier voor meer informatie.

Vraag nu gratis Managed Services aan!

Om de dienst op jouw organisatie af te stemmen, moeten we het één en ander met jou bespreken. Wil je graag dat we je helpen, vul het formulier in, dan nemen we contact met je op. Heb je direct hulp nodig? Bel ons via 078-6105719.Kun jij nog niet remote- of thuiswerken?

Bied jij jouw medewerkers nog geen thuiswerkplek aan? Wij helpen je om dit te realiseren. Normaal gesproken is de IT-omgeving binnen 1 á 2 dagen live als je gebruik maakt van Microsoft Azure en Microsoft Office 365. Bel 078- 6105719 om met ons in contact te komen of stuur een email naar Rutger op rgeeratz@3fifty.eu.

Kom met ons in contact!

Wil je meer informatie of direct een adviesaanvraag bij ons neerleggen? Bel ons op: 020-2998208 om een consultant te spreken. Voor andere vragen kan je contact met ons opnemen via 078-6105719.

Managed Services 3fifty
× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00