HomeOplossingenManaged Services

Managed Services

Betrouwbare service, op elk moment

Net zo belangrijk als de implementatie van de cloud-service en Microsoftomgeving, is het beheren ervan. De transformatie naar de cloud zorgt al voor een stuk minder zorgen, maar de omgeving moet wel up-to-date blijven. Je wilt ook innoveren. Door gebruik te maken van één van onze Managed Services diensten is het mogelijk! Jij bepaalt zelf welke dienst jij afneemt en bij jou past.

Onze Managed Services.

Bij 3fifty werken specialisten die samen de best passende oplossing ontwikkelen om organisaties te helpen hun doelen te bereiken. Daarom beheren we graag de omgevingen die we opleveren.

De specialisten van het Managed Services team houden zich voortdurend bezig met het monitoren, beheren en onderhouden van jouw IT-landschap. Of dit nu gaat om de infrastructuur, de werkplek, connectiviteit, data of beveiliging.

Gebruik maken van Managed Services zorgt voor hogere efficiëntie of lagere kosten. Incidenten worden door onze gecertificeerde engineers snel en secuur opgelost. Dat is dus geregeld, en zo kan jij je bezig houden met innovatie. 3fifty Managed Services kan de volgende onderdelen bevatten, naar aanleiding van de behoefte stellen we een SLA op.

 • Proactieve monitoring
 • Beheer en onderhoud
 • Cloud dashboards
 • Documentatiebeheer en reporting
 • Incidenteel (naar behoefte) projectmatig werk (Knowledge-as-a-Service)

Essential en Optimal

We hebben twee abonnementen waaruit je kan kiezen: Managed Services Essential en Managed Services Optimal.

Managed Services Essential

Ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt, net als een verzekering. Flexibel en maandelijks opzegbaar.

Managed Services Optimal

Onze specialisten zijn altijd voor u beschikbaar. Je voelt je ontzorgd. Flexibel en maandelijks opzegbaar.

Microsoft Gold certificaten

Heb je vragen

over Managed Services?

Rutger helpt je graag.

Ik help graag!
Neem contact op:

Bel mij: 0786105719

Email mij: rutgergeeratz@3fifty.eu

manage services voor gemeentes

Benchmarkrapport Managed Services

Ben je benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van Managed Services? 3fifty deed onderzoek en schreef een benchmarkrapport hierover. Download het rapport nu.
  Wat levert Managed Services op?

  Tegenwoordig worden de IT-landschappen steeds complexer en uitgebreider. IT-infrastructuur is essentieel voor de continuiteit van een organisatie. Het is van belang im jouw IT-landschap goed te beheren en met regelmaat te onderhouden. Als Managed Service Provider (MSP) helpt 3fifty jou om je doelen te bereiken. Onze Managed Services biedt ondersteuning tijdens kantooruren op alle Microsoft 365- en Azure-resources, waardoor jij je kunt focussen op het dagelijkse werk en innovatiedoor kan voeren jouw organisatie.

  Dit zijn de voordelen als je gebruik maakt van Managed Services:

  • Gegarandeerd minder downtime
  • Snelle en secure afhandeling van incidenten
  • Bezig zijn met de core business van jouw organisatie
  • Meer flexibiliteit en wendbaarheid om te acteren op veranderingen
  • Kostenbesparing
  • Meer focus op innovatie

  Waarom 3fifty?

  Ben je op zoek naar een IT-partner die meedenkt en net dat stapje extra zet? Dan ben je bij 3fifty aan het juiste adres.
  Kies het pakket dat het beste bij jouw organisatie en behoefte past. Mocht je een keer extra expertise of hulp nodig hebben, dan kan je dit via onze Knowledge-as-a-service gemakkelijke aanvragen.

  Bent u benieuwd welke vorm van Managed Services bij uw organisatie past? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke, technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben? Bekijk onze klantverhalen. 

  Ben je al klant voor Managed Services?

  Wil je een ticket aanmaken, support aanvragen of jouw licentie-overzicht bekijken? Meldingen kan je doorgegeven per mail naar support@3fifty.eu, of bel ons op 078-799 0007.

   

  Geïnteresseerd in onze Managed Services?

  Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  manage services voor gemeentes

   × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00