HomeOplossingenManaged Services

Managed Services

Betrouwbare service, op elk moment

Net zo belangrijk als de implementatie van de cloud-service en Microsoftomgeving, is het beheren ervan. De transformatie naar de cloud zorgt al voor een stuk minder zorgen, maar de omgeving moet wel up-to-date blijven. Je wilt ook innoveren. Door gebruik te maken van één van onze Managed Services diensten is het mogelijk! Jij bepaalt zelf welke dienst jij afneemt. Van ondersteuning tot volledige ontzorging. Samen bepalen we de rol  die 3fifty voor je invult op het gebied van support, onderhoud en beheer. Het afnemen van Managed Services zorgt ervoor dat je altijd beschikking hebt over benodigde expertise, wanneer jij wilt. 

Onze Managed Services.

3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud. We zijn specialisten die samen de best passende oplossing ontwikkelen om organisaties te helpen hun doelen te bereiken. Daarom beheren we graag de omgevingen die we opleveren. Gebruik maken van Managed Services zorgt voor hogere efficiëntie of lagere kosten. Incidenten worden veilig en snel opgelost en jij kan je bezig houden met innovatie. We hebben twee abonnementen waaruit je kan kiezen: Managed Services Essential en Managed Services Optimal.

Managed Services Essential

Ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt, net als een verzekering. Flexibel en maandelijks opzegbaar.

Managed Services Optimal

Onze specialisten zijn altijd voor u beschikbaar. Je voelt je ontzorgd. Flexibel en maandelijks opzegbaar.

Microsoft Gold certificaten

Heb je vragen

over Managed Services?

Rutger helpt je graag.

Ik help graag!
Neem contact op:

Bel mij: 0786105719

Email mij: rutgergeeratz@3fifty.eu

Benchmarkrapport Managed Services

Ben je benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van Managed Services? 3fifty deed onderzoek en schreef een benchmarkrapport hierover. Download het rapport nu.
  Wat levert Managed Services op?

  De Managed Services-oplossing biedt ondersteuning tijdens kantooruren op alle Microsoft 365- en Azure-resources. Onze gecertificeerde consultants en engineers houden toezicht en bieden begeleiding voor het runnen van een kosteneffectief en efficiënt cloud platform dat jouw zakelijke behoeften ondersteunt.

  Dit zijn de voordelen als je gebruik maakt van Managed Services:

  • 27% minder downtime
  • Snelle en veilige afhandeling van incidenten
  • Meer focus op innovatie

  Waarom 3fifty?

  Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke, technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten. Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben? Bekijk onze klantverhalen. 

  Ben je al klant voor Managed Services?

  Wil je een ticket aanmaken, support aanvragen of jouw licentie-overzicht bekijken? Meldingen kan je doorgegeven per mail naar support@3fifty.eu, of bel ons op 078-799 0007.

   

  Geïnteresseerd in onze Managed Services?

  Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  manage services voor gemeentes

   × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00