ZigaForm version 4.7.9
HomeOplossingenManaged Services

Managed Services

Betrouwbare service, op elk moment

Net zo belangrijk als de implementatie van de cloud-service en Microsoftomgeving, is het beheren ervan. De transformatie naar de cloud zorgt al voor een stuk minder zorgen, maar de omgeving moet wel up-to-date blijven. En je wilt ook innoveren. Door gebruik te maken van één van onze Managed Services diensten is het mogelijk! Jij bepaalt zelf welke dienst jij afneemt. Van ondersteuning tot volledige ontzorging. Samen bepalen we de rol  die 3fifty voor je invult op het gebied van support, onderhoud en beheer. Het afnemen van Managed Services zorgt ervoor dat je altijd beschikking hebt over benodigde expertise, wanneer jij wilt. 

Onze Managed Services, anders dan anders.

3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud. We zijn specialisten die samen de best passende oplossing ontwikkelen met het doel om organisaties te helpen hun doelen te bereiken. Daarom beheren we graag de omgevingen die we opleveren. Gebruik maken van Managed Services zorgt voor hogere efficiëntie of lagere kosten. Je kiest uit een van de twee mogelijkheden: het flexibele “Pay As You Go” of “Volledig ontzorgd”.

Pay as you go

Ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Flexibel, maandelijks opzegbaar.

Volledig ontzorgd

Onze specialisten zijn altijd voor u beschikbaar. Je voelt je volledig ontzorgd.

Tijdens de Corona-crisis.

We maken allemaal een moeilijke en gekke tijd mee, waarin we elkaar niet mogen aanraken en minimaal 1,5 meter afstand moeten houden. 3fifty draagt graag een steentje bij om deze tijd wat dragelijker te maken. Lees meer over onze MSP-dienstverlening tijdens de Corona-crisis.

Ben je benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van Managed Services? 3fifty deed onderzoek en schreef een benchmarkrapport hierover.

Waarom 3fifty?

Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten. Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben? Bekijk onze klantverhalen. 

Al Managed Service klant?

Ben jij al klant bij 3fifty en wil je een ticket aanmaken, support aanvragen of jouw licentie-overzicht bekijken? Via onderstaande knoppen kan je ons bereiken.

 

Geïnteresseerd in onze Managed Service?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00