HomeOplossingenCyber SecurityCyber Security Assessment

Cyber Security Assessment

Meer inzicht in de digitale veiligheid van jouw organisatie.

 Cyber Security moet stevig staan, als je wilt dat jouw organisatie veilig gebruik kan maken van clouddiensten. Welke risico’s liggen op de loer? Hoe volwassen en gezond is jouw organisatie op het gebied van Cyber Security?

De Cyber Security Assessment geeft je de juiste inzichten om de volwassenheid en gezondheid van jouw organisatie te peilen.

Wat is de Cyber Security Assessment?

Met de Cyber Security Assessment biedt 3fifty advies in de belangrijkste digitale assets, relevante (technische) kwetsbaarheden, relevante risico’s en het huidige niveau van Cyber Security. Aan de hand van de bevindingen maken we een adviesrapport met een stappenplan om de Cyber Security te verbeteren.

Hoe werkt het?

Onze specialisten voeren een scan uit op gebied van Cyber Security van jouw organisatie. Dit doen ze samen met jouw team om de unieke omgeving te begrijpen. De analyse wordt gedaan aan de hand van drie thema’s: Techniek, mensen en processen. Na de grondige analyse wordt advies gegeven op die drie thema’s op basis van de best practices voor beveiliging van Microsoft Azure en Microsoft 365. Op deze manier heb je een duidelijk beeld van de totale Cyber Security. Het adviesrapport bevat een stappenplan met de te nemen stappen om jouw IT-omgeving te verbeteren en optimaliseren.

Waarom?

De scan biedt inzichten om de Cyber Security van jouw organisatie te verbeteren en/of te optimaliseren. Niet alleen op technisch vlak, ook op de mens en het proces. Je krijgt o.a. inzicht in:

  • De grootste bedrijfsrisico’s;
  • De huidige technische kwetsbaarheden;
  • Bescherming van bedrijfskritische applicaties en data;
  • Inzicht de totale Cyber Security gezondheid;
  • Meer bewustwording bij betrokkenen binnen de organisatie;
  • Aanbevelingen om jouw IT-omgeving te beveiligen;
  • Een op maat gemaakte cloud beveilingsstrategie om het gewenste Cyber Security niveau te bereiken.
Microsoft Gold certificaten

Wij delen onze kennis met jou.

Wist je dat wij in onze kennis gratis met jou delen via de kennisbank? Je kan hier o.a. whitepapers en blogs lezen.

 

Andere oplossingen

Download de Cyber Security Assessment

Cyber Security Assessment

Download hier de informatie over de Cyber Security Assessment. Vul het formulier in en je ontvangt het document in jouw inbox.
× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00