HomeOplossingenCyber Security

Cyber Security

Altijd en overal, goed beveiligd.

Cloud-services zorgen ervoor dat we makkelijker innoveren en cloud-applicaties en -services sneller publiceren, tegen veel lagere kosten. We zorgen met elkaar voor meer data dan we ooit hadden gedacht. Cyber Security: Beveiliging van jouw applicaties, services en data is meer dan ooit van belang. Toch gaat er op beveiligingsniveau nog veel mis. Cybercriminaliteit is de laatste jaren sterk ontwikkeld. Als organisatie moet je voorbereid zijn. Zaken moeten goed geregeld zijn om de continuïteit te waarborgen. Er zijn veel verschillende security-aspecten die direct invloed kunnen hebben op jouw cloud-omgeving en -services. Maar hoe garandeer je een veilige en werkbare werkomgeving voor jouw organisatie?

Zo maken we jouw IT-omgeving veilig.

3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud. Cyber Security is een belangrijk onderdeel van de transformatie naar de cloud. Samen kijken we naar de best passende oplossing. Onze specialisten geven eerlijk en transparant advies dat voldoet aan de cloud-infrastructuur, de groei van de organisatie en de behoeften van Business en IT. We werken samen met toonaangevende beveiligingsleveranciers en zijn voortdurend bezig met innovatie om de strijd aan te gaan met cybercriminaliteit. 

Bekijk hieronder de oplossingen waarmee we jouw organisatie helpen om een veilige en betrouwbare IT-omgeving te bieden.

IaaS en PaaS Security

SaaS Security

Container Security

Cyber Security

Cloud Security

Beschik over de juiste inzichten

Doe de Cyber Security Assessment voor een scan, adviesrapport en stappenplan en beschik over de juiste inzichten van de gezondheid en volwassenheid van jouw security-omgeving. 

Cyber Security Assessment

Wat is de gezondheid van jouw organisatie op Security-gebied?

Met de Cyber Security Assessment krijg je inzicht in de Security-volwassenheid en gezondheid van jouw organisatie.

Cyber Security Assessment

Waarom 3fifty?

Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten. Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben? Bekijk onze klantverhalen. 

Microsoft Gold certificaten

Heb je vragen

m.b.t. Cyber Security?

Ik help graag!
Neem contact op:

Bel mij: 0786105719

Email mij: mdahmani@3fifty.eu

Andere oplossingen

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en neem contact met ons op.







× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00