HomeOplossingenCloud Solution Provider

Cloud Solution Provider

CSP-programma: Maximale flexibiliteit, minimale kosten

Per dag op- en afschalen en alleen betalen voor wat je echt gebruikt. Het is mogelijk met het Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma.

Het CSP-programma biedt de mogelijkheid om maandelijks cloud services af te nemen. Op elk gewenst moment kun je licenties en/of diensten op- of afschalen. Of het nu gaat om Microsoft 365, Microsoft Azure of Enterprise Mobility Security suite (EMS). Wanneer je via 3fifty jouw Microsoft cloud services afneemt, ben je altijd goedkoper uit dan de standaard prijzen van Microsoft (list price). Wanneer je licenties via 3fifty aanschaft, krijg je daar ook Microsoft Premium Support bij. Als er in jouw omgeving een incident voordoet, lossen wij deze voor je op. Ook helpen we graag bij het vernieuwen en moderniseren van de IT-omgeving. Wanneer je via direct via Microsoft de licenties koopt, heb je deze voordelen zijn.

Tier 1 partner Microsoft Cloud Solution Provider

Per 1 juni 2017 is 3fifty Tier 1 partner in het Microsoft CSP Programma. Dit betekent dat wij naast onze diepgaande cloud kennis, advies bieden bij het aanschaffen én het leveren van nieuwe Microsoft cloud services. We zijn met recht één van de goedkoopste licentiepartners van Nederland. We geven je advies op maat bij de inkoop of overstap naar Microsoft cloud licenties. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft 365, Azure, Dynamics 365 en Microsoft Teams.

De voordelen op een rij:

  • Maximale flexibiliteit door makkelijk op- en afschalen;
  • Alleen betalen voor wat je verbruikt;
  • Maandelijkse factuur i.p.v. jaarlijks;
  • Maatwerkondersteuning voor al jouw online-diensten;
  • Microsoft cloud services voor de scherpste prijs;
  • Schaalbaar voor elke organisatie: of je nu 20 of 20.000 werkplekken hebt.

Succesverhalen

Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten. Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben?

Microsoft Gold certificaten

Heb je vragen

m.b.t. het CSP-programma van 3fifty?

Rutger helpt je graag.

Ik help graag!
Neem contact op:

Bel mij: 0786105719

Email mij: rutgergeeratz@3fifty.eu

Gebruik je Azure onder een andere licentievorm?

Ook dan is het overstappen naar ons CSP platform de beste keuze. Wij kunnen een kostenanalyse maken om de huidige (Azure-)kosten inzichtelijk te maken. We adviseren je over de bespaarmogelijkheden en maken samen met jou de overstap.

Vraag een gratis vrijblijvend voorstel aan

Wil je ook kosten besparen, doe dan mee met het CSP-programma. Gebruik het formulier om een vrijblijvend voorstel te ontvangen, helemaal gratis! Heb je specifieke vragen? Neem contact met ons op via 078 – 61 05 719.

_MG_3013    × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00