HomeOplossingenCloud Solution Provider

Cloud Solution Provider

Maximale flexibiliteit, minimale kosten

Per dag op- en afschalen en alleen betalen voor wat je echt gebruikt. Het is mogelijk met het Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma. Als CSP adviseren we je over hoe je zo voordelig mogelijk gebruik kan maken van de services binnen het Microsoft Cloud platform. Je ervaart de flexibiliteit en gemakken van de Azure cloud. Je krijgt het Azure-abonnement met een voordeliger prijskaartje dan direct bij Microsoft.

Waarom 3fifty?

Per 1 juni 2017 is 3fifty Tier 1 partner in het Microsoft CSP Programma. Dit betekent dat wij naast onze diepgaande cloud kennis, advies bieden bij het aanschaffen én het leveren van nieuwe Microsoft Cloud licenties.

 

Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten. Benieuwd welke organisaties we blij gemaakt hebben? Bekijk onze klantverhalen. 

Waarom meedoen met ons CSP-programma?

We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Maximale flexibiliteit door makkelijk op-en afschalen;
  • Alleen betalen voor wat je verbruikt;
  • Maandelijkse factuur i.p.v. jaarlijks;
  • Maatwerkondersteuning voor al jouw online-diensten;
  • Microsoft cloud-diensten voor de scherpste prijs;
  • Schaalbaar voor elke organisatie: of je nu 20 of 20.000 werkplekken hebt.

Gebruik je Azure onder een andere licentievorm?

Ook dan is het overstappen naar ons CSP platform de beste keuze. Wij kunnen een kostenanalyse maken om de huidige (Azure-)kosten inzichtelijk te maken. We adviseren je over de bespaarmogelijkheden en maken samen met jou de overstap.

Microsoft Gold certificaten

Heb je vragen

m.b.t. het CSP-programma van 3fifty?

Rutger helpt je graag.

Ik help graag!
Neem contact op:

Bel mij: 0786105719

Email mij: rutgergeeratz@3fifty.eu

Andere oplossingen

Ben je geïnteresseerd in het CSP platform?

Wil je ook kosten besparen, doe dan mee met het CSP-programma. Gebruik het contactformulier om een afspraak te maken met één van onze specialisten zodat we samen kunnen kijken naar de best passende oplossing.
× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00