Marktonderzoek: Beheer van de IT-omgeving

De IT-branche is altijd in beweging, en snel ook. Veel trends en ontwikkelingen in het vakgebied lopen voor op wat er daadwerkelijk gebeurt bij organisaties. 3fifty start in 2020 een marktonderzoek naar de IT-trends die nu relevant zijn op het gebied van IT-infrastructuur, -omgeving en -beheer. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van een bedrijf op dit gebied. Ook kunnen we met dit onderzoek onze dienstverlening verbeteren en optimaliseren. En we delen de opgedane kennis uiteraard ook met jou. Klik hier om de vragenlijst te openen.

Het onderzoek neemt ongeveer 5 minuten (9 vragen) van jouw tijd in beslag. De resultaten worden geheel anoniem verwerkt. Ik hoop van harte op jouw deelname, deze is namelijk enorm waardevol.
Tot slot: Door deze vragenlijst in te vullen, maak je kans op een VVV-bon van €50,- of een taart voor jouw afdeling. Lees hier hoe je kunt winnen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over het onderzoek, neem dan contact op met mijn collega Robin van Zeijl via 078-6105719 of robinvanzeijl@3fifty.eu.

Nogmaals hartelijk dank voor jouw deelname aan dit onderzoek. Je kan de vragenlijst hier vinden. Doe nu mee en maak kans op een VVV-bon t.w.v. €50,-.

Wil je meer weten over onze dienstverlening van bijvoorbeeld de Transformatie naar de Cloud of Cyber security? Klik hier voor onze dienstenpagina.

Auteur: Robin van Zeijl
Robin van Zeijl

Robin van Zeijl is Marketing Communicatie Coördinator bij 3fifty.