Benchmarkonderzoek: rapport Managed Services

Benchmarkrapport
Managed Services Benchmarkonderzoek 3fifty

Trends omtrent Managed Services Providers

De IT-branche is altijd in beweging en snel ook. Veel trends en ontwikkelingen in het vakgebied lopen voor op wat er daadwerkelijk gebeurt bij organisaties. 3fifty heeft in januari 2020 een marktonderzoek verricht naar de IT-trends op het gebied van IT-infrastructuur, -omgeving en -beheer. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van organisaties op dit gebied.
In dit rapport beschrijven de belangrijkste resultaten van het onderzoek. En, wat zijn uitdagingen als het gaat om IT-beheer? Welke vorm van Managed Services heeft de voorkeur?

Belangrijkste uitkomsten

De grootste uitdaging voor organisaties is de bemensing en het kennisniveau. Verschillende bronnen bevestigen dit tekort is op de IT-arbeidsmarkt. Het gaat met name om IT-érs die verstand hebben van de nieuwste technologieën. Daarnaast geven de ondervraagde bedrijven aan dat zij het liefst een Managed Services dienst willen die zowel server- als werkplekinfrastructuur ondersteunt. 29% van de respondenten koos deze variant. Vervolgens was Cyber Security (24%) daarna het meest populair en alleen serverinfrastructuur (23%) stond op de derde plek. Download het rapport nu om de volledige resultaten te lezen.

Wil je meer weten over de Managed Services dienst van 3fifty. Klik hier. Vind je het leuk om onze organisatie te leren kennen? Lees meer bij de “over ons” pagina of bekijk de werkenbij3fifty website.

Gezien het Corona-virus bieden veel organisaties hun medewerkers een thuiswerkplek aan. Wanneer je thuiswerken nog niet faciliteert aan je medewerkers, is het best een uitdaging om dat binnen hele korte tijd te realiseren.

Gratis dienst: Managed Services on call

Als je jouw medewerkers een thuiswerkplek geeft, zijn er ook vaak veel calls en vragen mee gemoeid vanuit de IT-afdeling. Bijvoorbeeld over de IT-infrastructuur, de load van het platform en licenties. 3fifty draagt graag een steentje bij en biedt IT-afdelingen daarom een gratis Managed Services aan. Wij noemen dit: Managed Services on call. Je belt ons en geven je direct advies. We helpen je graag met alle vragen m.b.t Microsoft Azure en/of Microsoft Office 365 (waaronder Microsoft Teams).

Download het rapport nu!

Download het rapport nu om de volledige resultaten te lezen. Vul het formulier in en ontvang het het benchmarkrapport jouw mailbox.
    Auteur: Robin van Zeijl

    Robin van Zeijl is Marketing Communicatie Coördinator bij 3fifty.

    × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00