/
Licentie advies

Licentie advies

UPDATE: Door de huidige grote vraag naar de licenties in de aanloop naar de prijswijzigingen heeft Microsoft een overgangsperiode ingesteld van 2 weken voor een 6 tal type licenties. Tot 14 maart 2022 profiteer je van de prijzen van februari 2022. 

Per 1 maart 2022 voert Microsoft een aantal wijzigingen door in de licentiestructuur van alle 365 cloud licenties. Zo wijzigt het tarief en de manier waarop de licenties in rekening worden gebracht. Het wordt daarmee aantrekkelijker om de licenties per jaar af te nemen in plaats van per maand. Neem daarom vóór 28 februari contact met ons op, zodat je nog een jaar lang kunt profiteren van de huidige tarieven. Het is zelfs mogelijk om de licenties voor drie jaar vast te leggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag via onderstaand formulier een gratis adviesgesprek aan voor een licentiecheck en profiteer nog van de (hoge) kortingen.

logoMicrosoft Gold certificaten

Advies gespek aanvragen

Cloud licenties
× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday