Blog Large Image

Video Cloud Solution Provider

Wat is een Cloud Solution Provider? Wat kan een CSP voor jou betekenen? In deze video leggen we uit wat het is, wat de voordelen zijn en waarom 3fifty een goede partner is voor jou.

Lees meer  

Mijn project bij: Wavin

Laurens Heij werkt bij 3fifty als Managed Services engineer en heeft de afgelopen tijd gewerkt aan de nieuwe Always-on oplossing voor Wavin.

Lees meer  

Deze IT-learnings van 2020 neem je mee in 2021!

Ook IT-verantwoordelijken hebben het afgelopen jaar veel meegemaakt. De digitale transformatie is voor veel bedrijven ineens in sneltreinvaart gegaan. Die reis is voor sommigen een bumpy road gebleken en voor andere ging het van een leien dakje. Wat

Lees meer  

Whitepaper: Hoe bouw je een Cloud Center of Excellence?

De inhoud van deze whitepaper geeft je begeleiding om stap voor stap een CCoE of cloud team kunt opzetten.

Lees meer  

Creëer een gecentraliseerd cloud orgaan

Deze blog geeft je meer informatie over een Cloud Center of Excellence of cloud team. Wat is het? Wat doet het? En wat kan de inzet betekenen voor een organisatie? We geven je ook een aantal tips om zo'n team...

Lees meer  

Geautomatiseerd documentatie genereren

In deze blog laat CTO Maik van der Gaag je zien hoe je in Azure DevOps geautomatiseerd documentatie kunt genereren. Maik geeft tijdens zijn presentatie op Azure Lowlands een uitgebreide instructie over hoe je dit kunt doen. Laat je inspireren in dez

Lees meer  

Whitepaper: Cloud migratieplan

Verplaats IT-infrastructuur naar Azure door gebruik te maken van een cloud migratieplan. Welke fasen moet je doorlopen voor een succesvolle migratie?

Lees meer  

Online evenement: Azure Lowlands

Onze eigen Maik van der Gaag levert zijn bijdrage aan het evenement in de vorm van een online sessie: You build it, you run it on the Microsoft Platform.

Lees meer  

Mijn project bij: een internationale High-tech Enterprise

Mourad Dahmani vertelt in deze blog over zijn ervaring bij de klant in zijn rol als Lead Azure Solutions Architect.

Lees meer  

Drie tips voor een gemeente om veilig naar de Microsoft cloud te gaan

Een stap naar de cloud maken is moeilijk, daarom delen we via deze blog drie handige tips om een veilige overstap te maken.

Lees meer  

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00