Blog Large Image

Geautomatiseerd documentatie genereren

In deze blog laat CTO Maik van der Gaag je zien hoe je in Azure DevOps geautomatiseerd documentatie kunt genereren. Maik geeft tijdens zijn presentatie op Azure Lowlands een uitgebreide instructie over hoe je dit kunt doen. Laat je inspireren in dez

Lees meer  

Whitepaper: Cloud migratieplan

Verplaats IT-infrastructuur naar Azure door gebruik te maken van een cloud migratieplan. Welke fasen moet je doorlopen voor een succesvolle migratie?

Lees meer  

Online evenement: Azure Lowlands

Onze eigen Maik van der Gaag levert zijn bijdrage aan het evenement in de vorm van een online sessie: You build it, you run it on the Microsoft Platform.

Lees meer  

Mijn project bij: een internationale High-tech Enterprise

Mourad Dahmani vertelt in deze blog over zijn ervaring bij de klant in zijn rol als Lead Azure Solutions Architect.

Lees meer  

Drie tips voor een gemeente om veilig naar de Microsoft cloud te gaan

Een stap naar de cloud maken is moeilijk, daarom delen we via deze blog drie handige tips om een veilige overstap te maken.

Lees meer  

Infographic: Een veilige cloudomgeving

In de infographic lees je actuele statistieken over de schade die een gebrek aan goede cyber security kan aanrichten en geven we je handvatten d.m.v. drie fasen die je kunt doorlopen om dit te verbeteren.

Lees meer  

Wat je moet weten over cloudlicenties voor de moderne werkplek

In deze blog geven we aan de hand van een voorbeeldscenario antwoord op de meest gestelde vragen over de moderne werkplek en wat dit betekent voor de cloudservices en -licenties.

Lees meer  

Het beheren van de Microsoft Azure cloud is niet eenvoudig, zou een cloud team handig zijn?

Veel organisatie kampen met de vraag: “Hoe kunnen we de wildgroei aan subscripties en gebrek aan overzicht aanpakken?”. We hebben het antwoord voor je.

Lees meer  

Mijn project bij: een internationale accountants- en adviesorganisatie.

Léon vertelt over zijn ervaring bij het project dat hij samen met collega Maik uitvoert bij een internationale organisatie.

Lees meer  

Terraform: Versnel innovatie – Deel 3

In de blogserie neemt Léon Boers je mee in de wereld van Terraform, Azure DevOps, Azure Repos en Infrastructure as Code (IaC).

Lees meer  

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00