Blog Large Image

Azure Well Managed | Deel 2 Azure Monitor

Waar een uitgewerkt Governance Plan de basis legt voor een Azure “handleiding”, vormt Azure Monitor de basis voor een technisch stabiel platform.

Lees meer  

Azure Well Managed | Deel 1 Governance

Voor de blogserie van zes blogs over “Azure Well Managed” spreekt Bas van der Kruijssen zich uit over hoe je het cloud platform het beste kunt opbouwen, onderhouden en managen.

Lees meer  

Whitepaper Azure Well Managed

De stabiele basis van een Azure platform wordt geborgd door gedegen beheer. De whitepaper Azure Well Managed geeft inzicht in de benodigde stappen.

Lees meer  

Boek: Implementing Azure DevOps Solutions

Het boek: Implementing Azure DevOps Solutions, van Henry Been en Maik van der Gaag begint met de basis van continue integratie, continue levering en geautomatiseerde implementaties.

Lees meer  

(Azure) DevOps: Wat kan het voor jou betekenen?

Wat is de toegevoegde waarde van DevOps? In deze blog geef ik je meer verduidelijking met betrekking tot DevOps en wat het voor een organisatie kan betekenen.

Lees meer  

Cloud Migratie Plan

Verplaats IT-infrastructuur naar Azure door gebruik te maken van een cloud migratie plan. Welke fasen moet je doorlopen voor een succesvolle migratie?

Lees meer  

Build 2020| Hoogtepunten Microsoft 365 en -Teams

Microsoft Build is het grootste jaarlijkse Microsoft evenement voor developers. Dit jaar, vanwege COVID-19, is het evenement volledig digitaal en was de deelname gratis. Wat waren de hoogtepunten en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Microsoft 365 en -Teams? In...

Lees meer  

Build 2020 | Hoogtepunten Microsoft Azure

Microsoft Build is het grootste jaarlijkse Microsoft evenement voor developers. Dit jaar, vanwege COVID-19, is het evenement volledig digitaal en was de deelname gratis. Wat waren de hoogtepunten en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Micros

Lees meer  

Nieuwe certificeringspaden van Microsoft

Zeer recent heeft Microsoft de nieuwe certiciferingspaden vrijgegeven. Wat houden de nieuwe paden nu in? In deze blog willen we het één en ander duidelijk maken.

Lees meer  

MSP, maar dan anders

waar blijft de Service Provider die de stap durft te maken en in de samenwerking zich durft uit te spreken over de waarde die ze toevoegen.

Lees meer  

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00