Blog Large Image

Het beheren van de Microsoft Azure cloud is niet eenvoudig, zou een cloud team handig zijn?

Veel organisatie kampen met de vraag: “Hoe kunnen we de wildgroei aan subscripties en gebrek aan overzicht aanpakken?”. We hebben het antwoord voor je.

Lees meer  

Terraform: Versnel innovatie – Deel 3

In de blogserie neemt Léon Boers je mee in de wereld van Terraform, Azure DevOps, Azure Repos en Infrastructure as Code (IaC).

Lees meer  

Terraform: Versnel innovatie – Deel 2

In de blogserie neemt Léon Boers je mee in de wereld van Terraform, Azure DevOps, Azure Repos en Infrastructure as Code (IaC).

Lees meer  

Online evenement: Lift and Transform

Het evenement Lift and Transform is gericht op organisaties die hun IT-landschap willen migreren of transformeren, maar ook organisaties die willen innoveren en hun IT-landschap verder willen automatiseren.

Lees meer  

Terraform: Versnel innovatie – deel 1

In de blogserie nemen Léon Boers en Bas van der Kruijssen je mee in de wereld van Terraform, Azure DevOps Azure Repos en Infrastructure as Code (IaC).

Lees meer  

Azure Well Managed: deel 6 Optimaliseren

Deze blog gaat over het optimaliseren van het Azure cloudplatform. Eén van de kenmerken van een publiek cloud platform is “betalen naar gebruik”.

Lees meer  

Azure Well Managed: deel 5 Automatiseren

Het automatiseren van (standaard) aanvragen is in veel gevallen een goede oplossing om de kwaliteit van dienstverlenging te verbeteren.

Lees meer  

Infographic: Een veilige cloudomgeving

In de infographic lees je actuele statistieken over de schade die een gebrek aan goede cyber security kan aanrichten en geven we je handvatten d.m.v. drie fasen die je kunt doorlopen om dit te verbeteren.

Lees meer  

Azure Well Managed: Deel 4 Azure Sentinel

Azure Sentinel is de Security Information and Event Management (SIEM) oplossing van het Azure platform. Lees de blogserie Azure Well Managed voor meer info.

Lees meer  

Azure Well Managed: Deel 3 Security Center

Een belangrijk onderdeel van een “Well Managed” cloud platform is beveiliging van alle objecten en workloads. Dit doe je in het Security Center.

Lees meer  

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00