Cloud

As-a-Service

Cloudcomputing

Er is een nieuw IT tijdperk aangebroken. Er zijn meer apps, meer apparaten en meer gegevens dan ooit. Allemaal dankzij de groei van cloudcomputing en het gebruik van cloudservices.

De voordelen van de cloud zijn daarmee helder; u krijgt flexibiliteit en gemakkelijk toegang tot extra resources en heel belangrijk u neemt een dienst af. U hoeft zelf veel minder te doen om de functionaliteiten die u nodig heeft te kunnen gebruiken en vaak tegen lagere kosten.

Hoe kan IT grotere doelmatigheid aansturen en nieuwe manieren bieden om waarde te genereren, nu cloudtechnologieën een steeds belangrijkere rol spelen in het bedrijfsleven? Met het Microsoft platform dat klaar is voor de cloud en is gebouwd voor bedrijven van nu!

Private Cloud

3fifty-cloudVoor een toenemend aantal bedrijven begint de reis naar cloud computing met een private cloud-implementatie. Virtualisatie is de beste manier om te beginnen en hiermee maakt u beter gebruik van de bronnen die u op dit moment hebt.

Een private cloud van Microsoft verandert de manier waarop uw bedrijf IT-services produceert en consumeert drastisch door het creëren van een abstractielaag over uw IT-resources. Dit zorgt dat uw datacenter echte infrastructuur servicemogelijkheden kan bieden, evenals optimaal gemanagede applicatieservices.

Microsoft private cloud oplossingen zijn gebouwd op Windows Server en System Center. Met de ingebouwde virtualisatie mogelijkheden van Windows Server krijgt u topfuncties en -prestaties. Als u de mogelijkheden van System Center toevoegt, kunt u flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud in het datacenter bouwen met automatisering, groeperen van bronnen en dynamische inrichting.

Public Cloud

3fifty - microsoft azureUw IT-mogelijkheden zijn nog nooit uitdagender en spannender geweest. U leeft in een wereld met een groeiende verscheidenheid van apparaten, toepassingen en gegevens. Deze wereld vraagt naar meer.

Beantwoord deze vraag naar 'meer' met cloud, een servicegebaseerde benadering van computing. Lever nieuwe projecten en services sneller. Verwerk gegevens sneller. Versnel ontwikkelings- en testomgevingen. U krijgt met cloudcomputing op aanvraag toegang tot gegevens en software middels gedeelde bronnen (netwerken, servers, opslag, apps en services) op uw eigen voorwaarden.

In combinatie met Microsoft betekent cloud flexibiliteit, keuze en waarde. Onze benadering betekent dat u een combinatie van clouds kunt gebruiken in uw datacentrum, de datacentra van partners en de beveiligde datacentra van Microsoft.

Microsoft heeft duizenden ontwikkelingsuren geïnvesteerd in het ontwerpen van cloudoplossingen, zodat u bestaande investeringen kunt verheffen en vanuit vrijwel iedere locatie van de cloud gebruik kunt maken. U kunt bovendien uw apps en services beheren met hetzelfde gemak dat u hebt in uw eigen datacentrum.

Hybrid Cloud

info_sidemedia_Infographic_WhyCloudUw bedrijf vereist een flexibele IT-infrastructuur die op aanvraag geschaald kan worden. Met een Private Cloud in uw datacenter bent u sneller en beheert u bronnen effectiever. Wanneer u uw datacenter verlengt tot de Public Cloud, werkt u in een Hybride Cloud-model.

Een Hybride Cloud geeft u het beste van twee werelden zodat u profiteert van externe bronnen wanneer dit van belang is voor uw bedrijf. Combineer Microsoft Azure, Windows Server en Microsoft System Center, zodat u Microsofts technologie op hoog niveau in uw eigen datacenter en de mondiale datacenters van Microsoft hebt.

Door uw datacenter uit te breiden met de cloud breidt u uw opties uit zonder het moeilijker te maken. Met een Hybride Cloud van Microsoft kunt u gemakkelijk werkvolumes van uw datacenter naar Microsoft Azure of een datacenter van een hostingserviceprovider verplaatsen terwijl u steeds een volledig overzicht behoudt van de infrastructuur. U kunt hybride toepassingen bouwen die gebruikmaken van bronnen op locatie en in de cloud. En u kunt profiteren van opslag, back-up en herstelmogelijkheden met verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Geïnteresseerd?

3Fifty helpt u bij het bouwen en optimaliseren van het beheer van Microsoft Clouds en bij het inrichten van IaaS en SaaS cloud oplossingen, waarmee u uw IT services en de delivery daarvan naar een hoger niveau brengt.

contact

30 augustus 2018
Innovatie en architectuur zijn twee belangrijke stappen naar innovatie waarbij 3Fifty kan helpen.

13 augustus 2018
Goed beheer van de cloud bestaat uit veiligheid, gezondheid van de inrichting, optimalisatie en goede relaties. Daarnaast is het proactief.


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365