HomeDienstenProjecten

Projecten

De business stelt eisen ten aanzien van beschikbaarheid, aanpasbaarheid, betaalbaarheid, beheersbaarheid, betrouwbaarheid, bruikbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging. De aanleiding om veranderingen in de IT en de infrastructuur te bewerkstelligen wordt in belangrijke mate gedreven door de behoefte van de business. Maar niet altijd. Ook door technologische ontwikkelingen worden organisaties met regelmaat gedwongen (ingrijpende) veranderingen door te voeren in de IT.

Is het tijd voor innovatie maar is er een tekort aan mankracht? 3fifty is gespecialiseerd in het werken op projectbasis. Of het nu gaat om analyseren en advies uitbrengen, ontwerpen, implementeren, migreren of troubleshooten en optimaliseren. 3fifty kan hier een uitstekende invulling aan geven door gezamenlijk met u dit soort projecten uit te voeren.

Door onze ervaringen met diverse veranderingsprojecten waarin Microsoft technologie en producten worden toegepast, is 3fifty een gerenommeerde speler op het gebied van implementaties en migraties van IT-infrastructuren.

Onze medewerkers zijn gewend in grote organisaties te werken en bieden de kwaliteit die u van een gespecialiseerd en ervaren IT-bedrijf mag verwachten.

3Fifty Gold Partner
Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je vragen? Neem dan vandaag nog contact op, we helpen je graag!