3fifty Kickstarters – Gratis en inspirerend

Kennis

Vanaf de introductie van het Windows Azure platform in februari 2011 tot aan de huidige vorm van het Microsoft Azure platform zijn het aantal wijzigingen, aanpassingen en toevoegingen niet te bevatten. Om te helpen bij het vinden van de toepasbaarheid van al deze nieuwe mogelijkheden en technieken hebben we bij 3fifty de gratis Kickstarter events in het leven geroepen. 

Een 3fifty Kickstarter is een 1-daags, gratis event waarin de focus op een centraal onderwerp ligt. Op deze dag zult u door 1 van onze trainers of consultants worden bijgepraat en zal aan de hand van meerdere demo’s een duidelijk beeld worden gegeven over praktische toepasbaarheid. 

Tijdens de eerste Kickstarter zullen we een overzicht geven over Azure DevOps en de (praktische) toepasbaarheid van de verschillende onderdelen die in dit platform zijn gebundeld 

De agenda voor de Azure DevOps Kickstarter ziet er als volgt uit: 

09:00 – 10:00 Inloop, koffie en ontbijt
10:00 – 10:15 Introductie DevOps
10:15 – 11:15 Introductie Azure DevOps
11:15 – 11:25 Koffie break
11:25 – 12:30 Scrum met Azure DevOps
12:30 – 13:30 Lunch
13:30 – 15:00 CI & CD met Azure DevOps
15:00 – …. Borrel en een hapje en gelegenheid tot vragen

 

Azure DevOpsIn deze sessie willen we IT-beslissers en cloud engineers meer inzicht geven wat Azure DevOps voor je afdeling of team kan betekenen. Mocht er behoefte zijn aan meer inhoud of een meer specifieke toepassing voor uw bedrijf zijn er natuurlijk altijd mogelijkheden voor een (maatwerk) training. 

Het aantal plaatsen voor een Kickstarter event is beperkt en zal op een “first asked, first served” basis worden verdeeld. Mocht er echter genoeg belangstelling zijn wordt het event wellicht nogmaals georganiseerd. De locatie voor het event is op kantoor bij 3fifty. 

Voor meer informatie over het event neem vooral contact met ons op via events@3fifty.eu. Inschrijving voor dit evenement zijn gesloten.

Mocht je gelijk meer kennis willen opdoen over Azure DevOps of andere onderdelen van het Azure platform dan bieden wij ook uitgebreidere sessies middels Booster trainingen. Neem voor meer informatie contact op met trainingen@3fifty.eu 

Auteur: Maik van der Gaag
Maik van der Gaag

Senior Cloud Architect and Trainer