Hybrid Identity Management

Hybrid Identity Management

Door integratie van Azure met uw lokale Active Directory biedt u uw gebruikers eenmalige aanmeldingsmogelijkheden voor alle cloudtoepassingen. Met verificatie op basis van multifactor authenticatie kunt u er zeker van zijn dat u veilig uw gegevens kunt gebruiken op meerdere platforms en apparaten.

Identiteits- en toegangsbeheer voor de cloud

Active Directory van Azure is een complete cloudoplossing voor identiteits- en toegangsbeheer die een robuuste set mogelijkheden biedt voor het beheren van gebruikers en groepen en voor het beveiligen van de toegang tot toepassingen, waaronder onlineservices van Microsoft, zoals Office 365 en een wereld aan SaaS-toepassingen van derden.

HeaderHIM

Overal eenvoudiger toegang tot alle cloudtoepassingen voor gebruikers

Hybrid Identity 1Schakel eenmalige aanmelding in voor het vereenvoudigen van de gebruikerstoegang tot duizenden cloudtoepassingen van Windows-, Mac- en iOS-apparaten. Gebruikers kunnen cloudtoepassingen starten vanuit een persoonlijk aangepast, webgebaseerd toegangspaneel met behulp van de aanmeldingsgegevens van hun bedrijf.

Vertrouwelijke gegevens en toepassingen beveiligen

Azure Multi-Factor Authentication voorkomt ongeoorloofde toegang tot zowel lokale als cloudtoepassingen met een extra verificatieniveau. Bescherm uw bedrijf met beveiligingsbewaking, meldingen en rapporten op basis van Machine Learning die inconsistente toegangspatronen identificeren om zo potentiële bedreigingen te helpen verhinderen.

Hybrid Identity 2Self-service voor uw werknemers mogelijk maken

Delegeer belangrijke taken, zoals het opnieuw instellen van wachtwoorden en het maken en beheren van groepen, aan uw werknemers. Laat uw gebruikers zelf wachtwoorden wijzigen of opnieuw instellen met Azure Active Directory. Met Azure Active Directory Premium worden wijzingen ook terug gesynchroni-seerd naar uw eigen lokale Active Directory om zo tot een sluitend geheel te komen.

Integratie met Active Directory

Breid Active Directory en andere lokale directory's uit naar Azure Active Directory voor eenmalige aanmelding voor alle cloudtoepassingen. Gebruikerskenmerken kunnen automatisch worden gesynchroniseerd naar uw clouddirectory vanuit allerlei soorten lokale directory's.

Hybrid Identity 4Schaal en SLA op ondernemingsniveau

Azure Active Directory Premium kan het niveau aan schaalbaarheid en betrouwbaarheid bieden dat ondernemingen nodig hebben. Azure Active Directory is een service met hoge beschikbaarheid die in wereldwijd verspreide datacenters wordt gehost. De service handelt dagelijks miljarden verificaties van meer dan 200 miljoen actieve gebruikers af en biedt een SLA van 99,9 procent.

Een uitgebreid op standaarden gebaseerd platform voor verificatie en toegangsbeheer in de cloud

Hybrid Identity 5Active Directory van Azure biedt ontwikkelaars een effectieve manier om identiteitsbeheer te integreren in hun toepassingen. Dankzij standaardprotocollen zoals SAML 2.0, WS-Federation en OpenID Connect is aanmelden mogelijk op een aantal verschillende platformen, zoals .Net, Java, Node.js en PHP. De op REST gebaseerde Graph API stelt ontwikkelaars in staat om vanaf elk platform naar de directory te lezen en te schrijven. Via ondersteuning voor OAuth 2.0 kunnen ontwikkelaars mobiele en webtoepassingen bouwen die met web-API's van Microsoft en derden kunnen worden geïntegreerd, en kunnen ze hun eigen veilige web-API's bouwen. Er zijn open-source clientbibliotheken beschikbaar voor .Net, Windows Store, iOS en Android, en er worden meer bibliotheken ontwikkeld.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Workplace Consultant vacature.

vacature

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Cloud


Interesse in Private, Public of Hybride Cloud? 3Fifty denkt graag met U mee!

contact

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Samenwerken met SharePoint


Effectief samenwerken op basis van SharePoint online met de CoffeeNet oplossing!

info

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Effectief Samenwerken


Effectief samenwerken op basis van SharePoint online met de CoffeeNet oplossing!

info

System Center


Uw System Center implementatie laten uitvoeren door 3Fifty?

contact

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud Platform Specialist vacature.

vacature

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Brochure

Hybrid Identity Management brochure downloaden:

brochure

De 3Fifty aanbieding

3Fifty is de preferred Microsoft Partner op het gebied van Microsoft Infrastructure Management en Cloud oplossingen. Vanuit onze specialisatie en expertise zijn wij bij uitstek uw partner voor het implementeren van uw Hybrid Identity Management oplossing.

Door onze kennis en kunde zijn wij in staat om een Hybrid Identity Management oplossing voor u te implementeren voor een totaalprijs van € 5.000*,-

*Prijs is excl. BTW en betreft een basisimplementatie.

Azure Active Directory

Meerwerk op basis van nacalculatie. Prijs is exclusief de licentiekosten van Azure Active Directory. Met een basis implementatie wordt de synchronisatie tussen de lokale Active Directory en Azure Active Directory gerealiseerd. Self Service functionaliteit is afhankelijk van het Azure Active Directory model dat wordt aangeschaft (beschikbaar vanaf Azure Active Directory Basic).

brochure

Nieuws

3Fifty bij Azure Tour Germany
7 maart 2016
Twee van onze medewerkers zijn in Duitsland naar de Azure Tour in Frankfurt geweest en hebben daar diverse sessies bijgewoond rondom Azure, application development, dynamic datacenter en Azure Stack. Microsoft vertelde hoe de nieuwste innovaties op het gebied van cloudproductiviteit, het cloudplatform, en het ontwikkel- en app-platform kunnen ondersteunen bij de overstap naar de cloud. In de ...

Kerstdiner 2015
18 december 2015
Afgelopen donderdag hebben we ons laten opsluiten met als doel weer te ontsnappen! We mochten Mr. Clown en Kelly ontmoeten in The Bath Room en The Wanna Play Room bij www.realescaperoom.nl. Opgesplitst in twee teams zijn we uit beide kamers weten te ontsnappen. Lekker geluncht in het centrum van Dordrecht en in de avond met zijn ...

3Fifty Website
2 december 2015
Onze nieuwe corporate website is online! Nu ook goed leesbaar op alle mobile devices dankzij het nieuwe design. Wij hopen met de nieuwe site meer informatie te geven over de producten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. De site is volledig opnieuw ontworpen, zodat u alle informatie over 3Fifty en haar diensten en solutions ...

Nieuwsbrief Meer >

3Fifty B.V.

Het Tasveld 20A
3342 GT Hendrik Ido Ambacht
Postbus 363
3340 AJ Hendrik Ido Ambacht

KVK Nummer: 24401385 Rotterdam
Telefoon: +31(0)78-6105719
Fax: +31(0)78-6820251
Email: info@3fifty.eu

afspraak  

Expertisegebieden

Diensten

 
linkedin


3fifty-2015-microsoft-partner-azure-circle-partner

3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-cireson-savision

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365

3fifty-2015-storsimple-coffeenet