Effectief Samenwerken

De CoffeeNet Solution

CoffeeNet van MondayCoffee is het platform dat gegarandeerd de samenwerking en communicatie binnen en buiten de organisatie verbetert. CoffeeNet is een kant-en-klaar collaboratie platform voor organisaties in alle markten en van elke grootte. Het biedt selfservice oplossingen voor uw medewerkers, waarmee samengewerkt kan worden met iedereen binnen en buiten de organisatie.

SharePoint en Office (365)

Het is volledig gebouwd op en rondom Microsoft standaard technologie (met name SharePoint en Office) en is beschikbaar als On Premise en Cloud versie in de vorm van een toevoeging op Office365.

Op zoek naar oplossingen?

 • De samenwerking in uw organisatie enorm verbeteren?
 • Aan het overwegen een nieuw intra- en/of extranet te bouwen?
 • Het Microsoft productiviteit platform maximaal benutten?
 • Kennisdeling in uw organisatie verbeteren?
 • Het aantal data silo's in de organisatie reduceren?
 • Medewerkerstevredenheid verhogen?
 • Samenwerken met iedereen binnen en buiten uw organisatie?
 • Overal kunnen werken, op elk moment en op elk apparaat?

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

System Center


Uw System Center implementatie laten uitvoeren door 3Fifty?

contact

Effectief Samenwerken


Effectief samenwerken op basis van SharePoint online met de CoffeeNet oplossing!

info

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Samenwerken met SharePoint


Effectief samenwerken op basis van SharePoint online met de CoffeeNet oplossing!

info

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Workplace Consultant vacature.

vacature

Cloud


Interesse in Private, Public of Hybride Cloud? 3Fifty denkt graag met U mee!

contact

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud Platform Specialist vacature.

vacature

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

CoffeeNet stelt gebruikers in staat effectief samen te werken; overal, altijd en op elk apparaat. Het is het eerste dat 's ochtends wordt geopend en het laatste dat wordt gesloten in de avond.

CoffeeNet biedt kant-en-klare oplossingen voor:

 • Intranet en Extranet portals
 • Virtuele 'collaboration rooms' voor functionele teams, projectteams en werkgroepen in elke vorm
 • Kennis opslag voor organisatie kennis over eigen producten en diensten
 • Proces documentatie met Nintex workflow integratie
 • Persoonlijke werkruimtes voor elke gebruiker
 • Intern nieuwsberichtgeving (corporate nieuws, HR-nieuws, nieuws van functionele teams, projecten en werkgroepen)
 • Social communicatiemiddelen

Collaboration Rooms

Virtuele vergaderzalen bieden klaar-voor-gebruik selfservice oplossingen voor de gehele Life-Cycle van een "room" zonder afhankelijk te zijn van de IT-afdeling. Nu kan iedereen in de organisatie via Selfservice rooms aanmaken, de toegang beheren, documenten beheren en bewerken en taakbeheer uitvoeren.

"Een collaboration room is uw virtuele vergaderzaal, compleet met opslag-, standaard inrichting, toegangscontrole, productiviteits- en communicatiemiddelen."

coffeenet

CoffeeNet Structuur

Afdelings- en functierooms
3fifty-coffeenet-structure-functional-rooms
Afdeling/functie overstijgende rooms
3fifty-coffeenet-structure-cross-functional-rooms
Individueel werk
3fifty-coffeenet-structure-individual-work

Werkruimtes voor team meetings bieden mogelijkheden voor het beheren van aanwezigen, agenda's, vergaderverslagen en andere informatie. Door de integratie van digitale notebooks (OneNote) is het eenvoudig notities van alle teamleden te verzamelen en te beheren. Social tools zorgen voor effectieve communicatie tussen teamleden en de nieuws functies voor communicatie naar de rest van de organisatie.

Software inzetten als hulpmiddel, hoe goed deze ook is, verandert niet de manier waarop mensen samenwerken. Meestal worden de nieuwe middelen op de oude manier gebruikt. Het resultaat:
Nieuwe Technologie + Oude Processen = Dure Oude Processen

Gestandaardiseerde en bewezen aanpak

Uit ervaring weten wij dat collaboratie projecten veel meer gaan om veranderingsmanagement (80%) dan om techniek (20%). Visie, gebruiker opleiding, communicatie en afstemming zijn belangrijker dan techniek. Om die reden biedt de CoffeeNet oplossing naast een klaar-voor-gebruik samenwerkingsplatform een uiterst gestandaardiseerde en bewezen aanpak voor de inrichting. Een aanpak die is ontwikkeld op basis van meer dan tien jaar ervaring met collaboratie projecten. Door onze aanpak ligt de primaire focus vanaf het eerste moment op de cultuurverandering, waarbij de technologie uiteindelijk het middel is om de doelen te bereiken in plaats dat dit het primaire doel is.

3fifty-coffeenet-workshopsDe voor gedefinieerde workshops voor analyse, concept en pilot garanderen dat alle stakeholders actief betrokken zijn in het project. Tevens zorgt het ervoor dat er een betrouwbare kostenberaming voor het gehele project kan worden afgegeven na de eerste drie analyse workshops.

Tot slot bieden we training voor uw medewerkers om te zorgen dat ze zo snel mogelijk en maximaal effectief met de oplossing aan de slag kunnen.

Veel organisaties komen er op pijnlijke wijze achter dat SharePoint géén Out-of-the-Box oplossing is, vaak nadat er al een aanzienlijke investering is gedaan.

coffeenet voordelenSharePoint is enorm krachtig echter is het een bouw-set en geen Out-of-the-Box oplossing. Duizenden organisaties hebben zelf ondervonden hoe complex het is SharePoint in te zetten als volwaardig collaboratie platform.

Door een Ready-to-Use best-practice oplossing als CoffeeNet te gebruiken kunnen organisaties zeer snel de steile en tijd-consumerende leercurve doorlopen op zowel technisch als organisatorisch vlak

CoffeeNet combineert techniek met een aanpak, die zich al bij tientallen tevreden klanten heeft bewezen. Zo vult CoffeeNet ontbrekende SharePoint functionaliteit aan en levert het een helder ontwerp, een best-practice structuur en optimale op de praktijkgerichte collaboratie- en automatiseringsfuncties.

De selfservice mogelijkheden zorgen dat niet-technische gebruikers zelf zaken kunnen regelen en de talrijke geautomatiseerde functies en vele verbeteringen voor gebruiksgemak voorkomen frustraties en tijdverspilling.

Er is nog voldoende ruimte voor specifieke inrichting. Ondanks dat CoffeeNet een volledig functioneel en kant-en-klare oplossing biedt voor collaboratie is het mogelijk elke individuele optie volledig aan te passen aan de wens van de klant. Over het algemeen wordt CoffeeNet door klanten volgens de 80:20 regel ingezet; 80% Out-of-the-Box functionaliteit, 20% aanpassing.

CoffeeNet kan ingezet worden als collaboratie laag, maar de meeste klanten vervangen uiteindelijk de volgende applicaties geheel door CoffeeNet:

 • Intranet/Extranet portalen
 • File servers
 • Document managementsystemen
 • Workflow systemen
 • Wiki's en andere kennismanagement applicaties
 • BI-tools
 • Sociale communicatiemiddelen

"Collaboration-as-a-Service: betaal per maand per gebruiker"

Als Cloud oplossing (CoffeeNet365)

 • Elk Office 365 plan met SharePoint Online en Yammer
 • Azure Website
 • Azure Storage en CDN (optioneel)
 • Nintex workflows (optioneel)

Als On-premise (CoffeeNet)

 • Microsoft SharePoint 2013
 • Nintex workflows (optioneel)

Over MondayCoffee

mondaycoffeeMondayCoffee bestaat sinds 2000 en ontving in Zwitserland de Microsoft-Partner-of-the-Year award. Als Microsoft partner met meerdere Gold Certificeringen gebruiken ze Microsoft Office365, Azure, SharePoint, Yammer, Lync, Exchange and Dynamics CRM om effectieve kant-voor-gebruik oplossingen te bouwen voor haar klanten.

MondayCoffee is gespecialiseerd in collaboratie. Zij helpen hun klanten samenwerken met iedereen binnen en buiten de organisatie en zorgen dat bedrijven zaken gedaan te krijgen, overal, altijd en op elk apparaat. Hun doel is organisaties te transformeren door effectieve inzet van technologie. Hierbij bedienen ze veel Zwitserse bedrijven van bekende huishoudmerken en internationale merken.

Over 3Fifty

3Fifty is Microsoft Preferred partner in Nederland en implementatie partner voor CoffeeNet. Als zakelijke IT-dienstverlener ondersteunen zij organisaties bij het optimaliseren van hun IT- en Cloud-infrastructuren, met als doelstelling beheerskosten te verlagen en arbeidsproductiviteit te verhogen. 3Fifty is als meervoudig Gold gecertificeerd Microsoft Partner volledig gespecialiseerd op System Center en Microsoft Azure. Hun expertisegebieden zijn: IT Management, Collaboration, Automation en Cloud.

Naast het strategische partnerschap met Microsoft werken wij samen met Microsoft gecertificeerde leveranciers om invulling en kennis te geven aan een totale oplossing van A tot Z.

Geïnteresseerd?

CoffeeNet is heel lastig uit te leggen, maar heel makkelijk te laten zien. Onder het genot van een kop koffie tonen wij graag de mogelijkheden.

contact

Nieuws

3Fifty bij Azure Tour Germany
7 maart 2016
Twee van onze medewerkers zijn in Duitsland naar de Azure Tour in Frankfurt geweest en hebben daar diverse sessies bijgewoond rondom Azure, application development, dynamic datacenter en Azure Stack. Microsoft vertelde hoe de nieuwste innovaties op het gebied van cloudproductiviteit, het cloudplatform, en het ontwikkel- en app-platform kunnen ondersteunen bij de overstap naar de cloud. In de ...

Kerstdiner 2015
18 december 2015
Afgelopen donderdag hebben we ons laten opsluiten met als doel weer te ontsnappen! We mochten Mr. Clown en Kelly ontmoeten in The Bath Room en The Wanna Play Room bij www.realescaperoom.nl. Opgesplitst in twee teams zijn we uit beide kamers weten te ontsnappen. Lekker geluncht in het centrum van Dordrecht en in de avond met zijn ...

3Fifty Website
2 december 2015
Onze nieuwe corporate website is online! Nu ook goed leesbaar op alle mobile devices dankzij het nieuwe design. Wij hopen met de nieuwe site meer informatie te geven over de producten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. De site is volledig opnieuw ontworpen, zodat u alle informatie over 3Fifty en haar diensten en solutions ...

Nieuwsbrief Meer >

3Fifty B.V.

Het Tasveld 20A
3342 GT Hendrik Ido Ambacht
Postbus 363
3340 AJ Hendrik Ido Ambacht

KVK Nummer: 24401385 Rotterdam
Telefoon: +31(0)78-6105719
Fax: +31(0)78-6820251
Email: info@3fifty.eu

afspraak  

Expertisegebieden

Diensten

 
linkedin


3fifty-2015-microsoft-partner-azure-circle-partner

3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-cireson-savision

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365

3fifty-2015-storsimple-coffeenet