Automation Training

Automation Training

De wereld verandert. Zo ook de wereld van systeembeheer. IT afdelingen moeten tegenwoordig steeds sneller leveren, met een hogere kwaliteit. Dit is lastig door de veelvoud aan systemen en diversiteit in beheertools en het gebrek aan standaarden.

“De noodzaak om te kunnen automatiseren is er altijd geweest, echter waren de mogelijkheden beperkter en complexer dan nu. Automation met PowerShell is in opkomst als de oplossing."

PowerShell

Windows PowerShell is een revolutie als het gaat om het op uniforme wijze kunnen beheren van Microsoft technologie. Speciaal ontwikkeld om eenvoudiger te leren, te begrijpen met ondersteuning van alle Microsoft technologie. Enorm krachtig en onmisbaar en zeer praktisch om dagelijkse werkzaamheden sneller uit te voeren, of zelfs volledig te automatiseren.

3fifty-automation-training-header

3fifty - powershell

Zoveel meer dan alleen PowerShell

De 3Fifty training biedt u de kans op laagdrempelige wijze zelf de uitgebreide mogelijkheden van PowerShell te ontdekken en te gebruiken voor het uitvoeren van dagelijks beheer en automatisering van werkzaamheden op Windows gebaseerde servers. Het betreft meer dan een PowerShell training. Zo wordt er ook aandacht besteed aan de gedachte achter automatiseren en het denkproces dat erbij komt kijken. Door gebruik te maken van labs wordt kennis direct in de praktijk gebracht.

Ons doel is praktijkvoorbeelden te gebruiken en steeds de link te leggen met herkenbare scenario’s die in de dagelijkse praktijk toepasbaar zijn.

automation1

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor serverbeheerders, systeem-beheerders, technisch infrastructuurbeheerders en technisch applicatiebeheerders die gewend zijn grafische beheer tools te gebruiken, minimale kennis hebben van command prompt, batch files, vbscripts en niet weten hoe te starten met zelf automatiseren. Voor iedereen die beheertaken willen automatiseren, optimaliseren of overdraagbaar wil maken.

Het is niet nodig kennis van programmeren te hebben. Algemene kennis van Windows omgevingen (Server Operating Systeem en Active Directory) zijn handig.
automation4

Aanpak van de training

Het betreft een 3-daags programma met klassikale training, die erop is gericht het geleerde direct te kunnen toepassen in de praktijk. De training bestaat uit theorie, demonstraties die laten zien hoe deze is toe te passen in de praktijk en diverse oefeningen. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

De focus van deze training ligt voornamelijk op het gebied van command-line functies en technieken van PowerShell die te gebruiken zijn voor diverse Microsoft-producten, zoals Windows Server, Windows Client, Exchange Server, SharePoint Server, SQL Server, System Center en nog veel meer.

De opdracht(en)

De opdracht(en) zullen onder begeleiding individueel plaatsvinden. Doelstelling is ook gelijk na te denken over de toepassing op de eigen klantomgeving door gebruik te maken van concrete praktijk voorbeelden. Aan het eind van deze cursus bent u in staat:

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Workplace Consultant vacature.

vacature

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Cloud


Interesse in Private, Public of Hybride Cloud? 3Fifty denkt graag met U mee!

contact

System Center


Uw System Center implementatie laten uitvoeren door 3Fifty?

contact

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud Platform Specialist vacature.

vacature

Effectief Samenwerken


Effectief samenwerken op basis van SharePoint online met de CoffeeNet oplossing!

info

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Samenwerken met SharePoint


Effectief samenwerken op basis van SharePoint online met de CoffeeNet oplossing!

info

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Brochure

Think Automation Training brochure downloaden:

brochure

“Automation, hoe begin je ermee”

  • Te werken met objecten in Active Directory
  • Eenvoudige bewerkingen uit te voeren op Windows Server
  • Zelfstandig verder te ontwikkelen
  • Informatie opvragen uit verschillende bronnen
  • Informatie verwerken en opslaan als rapport
  • Vergelijkingen uitvoeren

De aanbieding

3Fifty is de preferred Microsoft Partner op het gebied van Microsoft Infrastructure Management en Cloud oplossingen. Vanuit onze specialisatie en expertise beschikken wij over juiste kennis en kunde om u of uw medewerkers de Automation training aan te bieden.

De kosten voor deze driedaagse training bedragen € 1.500*,- per persoon. De training zal gegeven worden in ons trainingslokaal te Hendrik Ido Ambacht.

*Prijs is excl. BTW.

Self-Service IT Automation

Geautomatiseerde levering van IT-diensten biedt uw organisatie de mogelijkheid via een Selfservice portal zelfstandig diensten aan te vragen en geleverd te krijgen. meer

Inschrijven?

Inschrijven voor de training kan op onderstaande webpagina, maar u kunt ook contact met ons opnemen.

Inschrijven
Download de brochure voor deze training:

brochure

Nieuws

3Fifty bij Azure Tour Germany
7 maart 2016
Twee van onze medewerkers zijn in Duitsland naar de Azure Tour in Frankfurt geweest en hebben daar diverse sessies bijgewoond rondom Azure, application development, dynamic datacenter en Azure Stack. Microsoft vertelde hoe de nieuwste innovaties op het gebied van cloudproductiviteit, het cloudplatform, en het ontwikkel- en app-platform kunnen ondersteunen bij de overstap naar de cloud. In de ...

Kerstdiner 2015
18 december 2015
Afgelopen donderdag hebben we ons laten opsluiten met als doel weer te ontsnappen! We mochten Mr. Clown en Kelly ontmoeten in The Bath Room en The Wanna Play Room bij www.realescaperoom.nl. Opgesplitst in twee teams zijn we uit beide kamers weten te ontsnappen. Lekker geluncht in het centrum van Dordrecht en in de avond met zijn ...

3Fifty Website
2 december 2015
Onze nieuwe corporate website is online! Nu ook goed leesbaar op alle mobile devices dankzij het nieuwe design. Wij hopen met de nieuwe site meer informatie te geven over de producten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. De site is volledig opnieuw ontworpen, zodat u alle informatie over 3Fifty en haar diensten en solutions ...

Nieuwsbrief Meer >

3Fifty B.V.

Het Tasveld 20A
3342 GT Hendrik Ido Ambacht
Postbus 363
3340 AJ Hendrik Ido Ambacht

KVK Nummer: 24401385 Rotterdam
Telefoon: +31(0)78-6105719
Fax: +31(0)78-6820251
Email: info@3fifty.eu

afspraak  

Expertisegebieden

Diensten

 
linkedin


3fifty-2015-microsoft-partner-azure-circle-partner

3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-cireson-savision

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365

3fifty-2015-storsimple-coffeenet