Partners

PARTNERS

Binnen 3Fifty werken wij in teamverband samen om onze klanten te bedienen, maar wij werken ook samen met onze partners om volledige oplossingen te kunnen bieden.

Microsoft Partner

Microsoft - 2016 - Gold Datacenter, Cloud Platform , Identity and Access3Fifty is al jaren aangesloten als partner binnen het Microsoft Partner network. Microsoft Partner Network helpt haar partners hun volledig potentieel te benutten. De partners van Microsoft vormen één van de meest actieve, gevarieerde netwerken ter wereld, met uitgebreide mogelijkheden om betrouwbare relaties met hun klanten op te bouwen. Door samen te werken kunnen Microsoft en haar partners zich blijven richten op het creëren van innovatieve oplossingen.

Topdesk

TopdeskIn samenwerking met TOPdesk hebben wij een integratie tussen TOPdesk en Microsoft System Center Operations Manager (SCOM) gerealiseerd. De integratie van TOPdesk en System Center Operations Manager biedt u een helder inzicht in de meldingen en oplossingen in uw omgeving door uw System Center Operations Manager alarmering te koppelen aan uw incident management proces in Topdesk. Meer over onze koppeling>. Onze partner Topdesk over onze koppeling.

Insight

3Fifty heeft een partnership met Insight waardoor wij klanten on volledig pakket met oplossingen en diensten kunnen leveren.

insight“De samenwerking tussen onze bedrijven is gericht in het leveren van een totaaloplossing aan onze klant voor infrastructuur en Cloud. We helpen klanten met onze totaaloplossingen om de juiste strategische beslissingen te nemen voor hun IT-organisatie. We bieden onze klanten een volledig pakket; een visie, licenties, implementatie en managed services. Dit heeft tot op heden geleid tot succesvolle projecten. Allemaal projecten waar we door samenwerking meer waarde konden toevoegen, in vergelijking tot wat we alleen konden bereiken. Wij zijn bij 3Fifty heel blij dat we Insight hebben gevonden als strategische partner voor ons aanbod van volledige services aan onze gezamenlijke klanten!”
- Dave de Bruin, CEO (3Fifty)

 

Product Partners

Wij zijn product partner voor diverse producten en oplossingen.

MondayCoffee

mondaycoffee3Fifty is implementatie partner voor CoffeeNet een product van MondayCoffee. Ons partnership is erop gericht organisaties effectief te laten samenwerken op basis van de CoffeeNet oplossing en optimale dienstverlening te bieden rondom collaboration.

MondayCoffee bestaat sinds 2000 en ontving in Zwitserland de Microsoft-Partner-of-the-Year award. Als Microsoft partner met meerdere Gold Certificeringen gebruiken ze Microsoft Office365, Azure, SharePoint, Yammer, Lync, Exchange and Dynamics CRM om effectieve kant-voor-gebruik oplossingen te bouwen voor haar klanten. MondayCoffee is gespecialiseerd in collaboratie. Zij helpen hun klanten samenwerken met iedereen binnen en buiten de organisatie en zorgen dat bedrijven zaken gedaan te krijgen, overal, altijd en op elk apparaat. Hun doel is organisaties te transformeren door effectieve inzet van technologie. Hierbij bedienen ze veel Zwitserse bedrijven van bekende huishoudmerken en internationale merken.

CoffeeNet stelt organisaties in staat maximaal effectief met elkaar samen te werken zowel binnen als buiten de organisatie. meer

Social

3Fifty B.V @3FiftyBV
Cloud Consultant (medior/senior) https://t.co/9wENKsVLMp
3Fifty B.V @3FiftyBV
Check out this job from 3Fifty https://t.co/nG9rhOTVvq
3Fifty B.V @3FiftyBV
Succesvolle Datacenter naar Azure migratie afgerond. #Azure #Microsoft #Datacentermigratie https://t.co/xPEKR3ZoK6
twitter

 

Oplossingsgebieden

Nieuws

3Fifty bij Azure Tour Germany
7 maart 2016
Twee van onze medewerkers zijn in Duitsland naar de Azure Tour in Frankfurt geweest en hebben daar diverse sessies bijgewoond rondom Azure, application development, dynamic datacenter en Azure Stack. Microsoft vertelde hoe de nieuwste innovaties op het gebied van cloudproductiviteit, het cloudplatform, en het ontwikkel- en app-platform kunnen ondersteunen bij de overstap naar de cloud. In de ...

Kerstdiner 2015
18 december 2015
Afgelopen donderdag hebben we ons laten opsluiten met als doel weer te ontsnappen! We mochten Mr. Clown en Kelly ontmoeten in The Bath Room en The Wanna Play Room bij www.realescaperoom.nl. Opgesplitst in twee teams zijn we uit beide kamers weten te ontsnappen. Lekker geluncht in het centrum van Dordrecht en in de avond met zijn ...

3Fifty Website
2 december 2015
Onze nieuwe corporate website is online! Nu ook goed leesbaar op alle mobile devices dankzij het nieuwe design. Wij hopen met de nieuwe site meer informatie te geven over de producten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. De site is volledig opnieuw ontworpen, zodat u alle informatie over 3Fifty en haar diensten en solutions ...

Nieuwsbrief Meer >

3Fifty B.V.

Het Tasveld 20A
3342 GT Hendrik Ido Ambacht
Postbus 363
3340 AJ Hendrik Ido Ambacht

KVK Nummer: 24401385 Rotterdam
Telefoon: +31(0)78-6105719
Fax: +31(0)78-6820251
Email: info@3fifty.eu

afspraak

Expertisegebieden

Diensten

linkedin

3fifty-2015-microsoft-partner-azure-circle-partner

3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-cireson-savision

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365

3fifty-2015-storsimple-coffeenet