Onze mensen

Experts-at-your-Service

Onze mensen zijn gecertificeerd, gedreven en hebben jaren ervaring in grote organisaties. Het zijn stuk voor stuk mensen met een mening, die leergierig zijn en naast kennis willen vergaren kennis ook willen delen.

Onze medewerkers zijn gewend in grote organisaties te werken en bieden de kwaliteit die u van een gespecialiseerd en ervaren IT-bedrijf mag verwachten.

Ze willen expert zijn in hun vakgebied en geloven dat alles mogelijk is. Voortdurend op zoek naar oplossingen, want problemen zijn erom opgelost te worden. Ze stellen hun eigen doelen en houden niet van stil zitten. Ze passen zich makkelijk aan en kunnen goed tegen veranderingen.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Competentie profiel

Ondernemerschap & initiatief
Zakelijk afwegen van kansen in de markt zowel voor bestaande als nieuwe producten of diensten. Kansen zien en liever beginnen dan passief zitten wachten.

Klantgerichtheid
Onderzoeken van wensen en behoeften van klanten en hiernaar handelen. Anticiperen op behoeften van klanten. Hoge prioriteit geven aan dienstbereidheid en klanttevredenheid.

Besluitvaardigheid
Beslissingen nemen door middel van het ondernemen van acties of zich vastleggen door middel van het uitspreken van oordelen.

Omgevingsbewustzijn
Laten blijken goed geïnformeerd te zijn over maatschappelijke, politieke en economische ontwikkelingen en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

11 juli 2018
In de vorige blog ging het over optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de cloud, tijdens en na de transitie.

6 juli 2018
Laat je gratis Microsoft training vouchers niet verlopen! Iedere organisatie die een Enterprise Agreement met Microsoft heeft afgesloten, ontvangt Software Assurance Training Vouchers. Deze vouchers zijn inwisselbaar voor gratis trainingsdagen. Afhankelijk van de overeenkomst met Microsoft kan het aantal vouchers oplopen tot grote aantallen. Iedere voucher geeft recht op één dag gratis training inclusief het ...


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365