Onze mensen

Experts-at-your-Service

Onze mensen zijn gecertificeerd, gedreven en hebben jaren ervaring in grote organisaties. Het zijn stuk voor stuk mensen met een mening, die leergierig zijn en naast kennis willen vergaren kennis ook willen delen.

Onze medewerkers zijn gewend in grote organisaties te werken en bieden de kwaliteit die u van een gespecialiseerd en ervaren IT-bedrijf mag verwachten.

Ze willen expert zijn in hun vakgebied en geloven dat alles mogelijk is. Voortdurend op zoek naar oplossingen, want problemen zijn erom opgelost te worden. Ze stellen hun eigen doelen en houden niet van stil zitten. Ze passen zich makkelijk aan en kunnen goed tegen veranderingen.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Competentie profiel

Ondernemerschap & initiatief
Zakelijk afwegen van kansen in de markt zowel voor bestaande als nieuwe producten of diensten. Kansen zien en liever beginnen dan passief zitten wachten.

Klantgerichtheid
Onderzoeken van wensen en behoeften van klanten en hiernaar handelen. Anticiperen op behoeften van klanten. Hoge prioriteit geven aan dienstbereidheid en klanttevredenheid.

Besluitvaardigheid
Beslissingen nemen door middel van het ondernemen van acties of zich vastleggen door middel van het uitspreken van oordelen.

Omgevingsbewustzijn
Laten blijken goed geïnformeerd te zijn over maatschappelijke, politieke en economische ontwikkelingen en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

Social

3Fifty B.V @3FiftyBV
Cloud Consultant (medior/senior) https://t.co/9wENKsVLMp
3Fifty B.V @3FiftyBV
Check out this job from 3Fifty https://t.co/nG9rhOTVvq
3Fifty B.V @3FiftyBV
Succesvolle Datacenter naar Azure migratie afgerond. #Azure #Microsoft #Datacentermigratie https://t.co/xPEKR3ZoK6
twitter

 

Oplossingsgebieden

Nieuws

3Fifty bij Azure Tour Germany
7 maart 2016
Twee van onze medewerkers zijn in Duitsland naar de Azure Tour in Frankfurt geweest en hebben daar diverse sessies bijgewoond rondom Azure, application development, dynamic datacenter en Azure Stack. Microsoft vertelde hoe de nieuwste innovaties op het gebied van cloudproductiviteit, het cloudplatform, en het ontwikkel- en app-platform kunnen ondersteunen bij de overstap naar de cloud. In de ...

Kerstdiner 2015
18 december 2015
Afgelopen donderdag hebben we ons laten opsluiten met als doel weer te ontsnappen! We mochten Mr. Clown en Kelly ontmoeten in The Bath Room en The Wanna Play Room bij www.realescaperoom.nl. Opgesplitst in twee teams zijn we uit beide kamers weten te ontsnappen. Lekker geluncht in het centrum van Dordrecht en in de avond met zijn ...

3Fifty Website
2 december 2015
Onze nieuwe corporate website is online! Nu ook goed leesbaar op alle mobile devices dankzij het nieuwe design. Wij hopen met de nieuwe site meer informatie te geven over de producten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. De site is volledig opnieuw ontworpen, zodat u alle informatie over 3Fifty en haar diensten en solutions ...

Nieuwsbrief Meer >

3Fifty B.V.

Het Tasveld 20A
3342 GT Hendrik Ido Ambacht
Postbus 363
3340 AJ Hendrik Ido Ambacht

KVK Nummer: 24401385 Rotterdam
Telefoon: +31(0)78-6105719
Fax: +31(0)78-6820251
Email: info@3fifty.eu

afspraak

Expertisegebieden

Diensten

linkedin

3fifty-2015-microsoft-partner-azure-circle-partner

3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-cireson-savision

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365

3fifty-2015-storsimple-coffeenet