Nieuws

3Fifty bij Azure Tour Germany

7 maart 2016
Twee van onze medewerkers zijn in Duitsland naar de Azure Tour in Frankfurt geweest en hebben daar diverse sessies bijgewoond rondom Azure, application development, dynamic datacenter en Azure Stack.

Microsoft vertelde hoe de nieuwste innovaties op het gebied van cloudproductiviteit, het cloudplatform, en het ontwikkel- en app-platform kunnen ondersteunen bij de overstap naar de cloud.

In de vorm van Breakout-, Deepdive- en praktijksessies was er volop gelegenheid om met experts van gedachten te wisselen.

3fifty-azuretour2016-frankfurt-germany

Wilt u meer weten over deze onderwerpen? Neem dan contact met ons op!

Kerstdiner 2015

18 december 2015
3fifty-escaperoom Afgelopen donderdag hebben we ons laten opsluiten met als doel weer te ontsnappen! We mochten Mr. Clown en Kelly ontmoeten in The Bath Room en The Wanna Play Room bij www.realescaperoom.nl. Opgesplitst in twee teams zijn we uit beide kamers weten te ontsnappen.

Lekker geluncht in het centrum van Dordrecht en in de avond met zijn allen heerlijk genoten van het kerstdiner en elkaars gezelschap. We konden terugkijken op een mooi jaar met mooie opdrachten en goede resultaten. Tevens keken we vooruit naar 2016! Allen fijne feestdagen gewenst!

3Fifty Website

2 december 2015
Onze nieuwe corporate website is online! Nu ook goed leesbaar op alle mobile devices dankzij het nieuwe design. Wij hopen met de nieuwe site meer informatie te geven over de producten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. De site is volledig opnieuw ontworpen, zodat u alle informatie over 3Fifty en haar diensten en solutions eenvoudig kunt vinden en raadplegen.

3Fifty kiest voor Lumia 950

21 november 2015
Lumia-950-hero-jpgVanaf heden werken wij met de Microsoft Lumia 950 mobiele telefoon. Deze telefoon biedt geavanceerde functies en de beste Windows 10-ervaring. In de combinatie met Office 365 zijn wij nu in staat overal gebruik te maken van onze productiviteitstools en gegevens.

Microsoft Gold Partner Identity and Access

4 november 2015
Per heden is 3Fifty nu ook Microsoft 'Identity and Access' Gold Partner. We waren al meervoudig Gold Partner met onze partner statussen voor 'Cloud Platform' en 'Datacenter' en zijn zeer trots op het feit dat ook op het gebied van Identity and Access onze kennis en ervaring op deze manier wordt onderschreven door Microsoft.

3Fifty aanwezig op Tooling Event

4 november 2015
Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op het Tooling Event in de Jaarbeurs in Utrecht. The Tooling Event heeft bewezen dé online ontmoetingsplaats en vakbeurs te zijn voor IT-managers en IT-professionals op het gebied van IT-beheer. Kom langs op de stand voor een demo van onze System Center Operations Manager (SCOM) en Topdesk koppeling.

4 Nov 2015 Tooling Event Het Tooling Event biedt, samen met de vakbeurzen Infosecurity.nl en Storage Expo, marktleiders, verenigingen, sprekers en andere ICT-professionals hun ideeën, technieken, diensten en visie aan op de meest actuele IT- thema’s.

TOPdesk heeft in samenwerking met 3Fifty een integratie tussen TOPdesk en Microsoft System Center Operations Manager (SCOM) gerealiseerd. SCOM is een server-, service- en netwerkmonitoring-applicatie. Het bewaakt services en geeft een signaal wanneer er iets niet goed gaat of dreigt te gaan.

De integratie van TOPdesk en System Center Operations Manager biedt u een helder inzicht in de meldingen en oplossingen in uw omgeving.

Meer informatie over onze SCOM-Topdesk koppeling vindt u hier.

Bij 1ste 12 Microsoft Azure Practice Graduates

22 januari 2015
Microsoft Azure Practice Graduation Party3Fifty is als één van de eerste twaalf Microsoft Partners erkend als Azure Practice Graduate. Hiermee hebben wij ons gekwalificeerd voor het Azure Practice Development Programma van Microsoft.

In het Microsoft kantoor op Schiphol vond de eerste Azure-businesspartners 'Graduation Party' plaats, waarbij partners werden erkend, die zelfstandig volledige Microsoft Azure-cloud-diensten aan hun klanten kunnen bieden. Eerste twaalf businesspartners met een Microsoft Azure Practice

Geslaagde en zeer zonnige WMUG

25 mei 2014
Het was warm binnen dat wel, maar desondanks een zeer geslaagde WMUG bijeenkomst. Zonovergoten en met inspirerende sprekers. Wij danken de WMUG organisatie voor dez geweldige dag en dat 3Fifty daar onderdeel van mocht zijn.

3fifty-WMUG-sponsor-WP_20140522_14_20_43_Pro-1024x576 3fifty-WMUG-sponsor-WP_20140522_15_47_03_Pro1-576x1024 3fifty-WMUG-sponsor-WP_20140522_14_22_09_Pro1-576x1024

De presentaties van de sprekers zijn hier beschikbaar gesteld.

3Fifty sponsor WMUG NL #3 2014

1 april 2014
wmug-logoOp 22 mei 2014 organiseert de Windows Management User Group Nederland zijn laatste bijeenkomst voordat iedereen met vakantie gaat. Het onderwerp is Patch Management en Software Updates. Dit event wordt door 3Fifty gesponsord en wij danken de WMUG organisatie voor haar vertrouwen en steunen al hun harde werk voor de community van harte.

Deze keer zijn er twee internationale top sprekers, namelijk Kent Agerlund en Brian Mason. De bijeenkomst wordt gehouden in een zeer sportieve omgeving, namelijk het clubhuis van Mampaey The Hawks in Dordrecht. Na de zeer interessante sessies zal 3Fifty de aanwezigen trakteren op een heuse barbecue!

Registreer je hier.

Abonneren Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365