Cases

TOPdesk-SCOM-koppeling

Bekijk case > CZ Tilburg heeft met inzet van onze TOPdesk-SCOM-koppeling de werkdruk van de helpdesk een aantal jaren geleden verminderd en het registratie proces minder omslachtig gemaakt. Hij zet gericht operations manager alerts om naar Topdesk incidenten. Bij afhandeling in Topdesk wordt het alert gesloten in Operations Manager en vise versa. Actieve bewaking en afhandeling van Operations Manager alerts vindt nu plaats vanuit Topdesk.

System Center Configuration Manager

Deze week hebben wij een succesvolle Configuration Manager implementatie afgerond bij één van onze klanten. De klant kan nu onder andere gebruik maken van software distributie, operating system deployment, patch management en asset management voor ongeveer 6000 gebruikers, verspreid over circa 60 locaties door het land.

Azure Site Recovery

Voor één van onze klanten hebben wij een Proof-Of-Concept verzorgd waarmee beoordeeld kan worden wat Microsoft Azure Site Recovery (ASR) voor toegevoegde waarde heeft in haar Business Continuity and Disaster Recovery (BCDR) strategie. Tevens is gekeken naar de technische en organisatorische uitdagingen met betrekking tot Disaster Recovery.

StorSimple

Deze week hebben wij weer een succesvolle implementatie van StorSimple afgerond. Door de automatische tiering op basis van gegevensgebruik met archivering naar Azure voor backups en niet actieve gegevens wordt door de klant nu aanzienlijk bespaart op storage kosten. Azure zorgt direct voor off-site backups een van de eisen die gesteld waren.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365