Cloud

As-a-Service

Cloudcomputing

Er is een nieuw IT tijdperk aangebroken. Er zijn meer apps, meer apparaten en meer gegevens dan ooit. Allemaal dankzij de groei van cloudcomputing en het gebruik van cloudservices.

De voordelen van de cloud zijn daarmee helder; u krijgt flexibiliteit en gemakkelijk toegang tot extra resources en heel belangrijk u neemt een dienst af. U hoeft zelf veel minder te doen om de functionaliteiten die u nodig heeft te kunnen gebruiken en vaak tegen lagere kosten.

Hoe kan IT grotere doelmatigheid aansturen en nieuwe manieren bieden om waarde te genereren, nu cloudtechnologieën een steeds belangrijkere rol spelen in het bedrijfsleven? Met het Microsoft platform dat klaar is voor de cloud en is gebouwd voor bedrijven van nu!

Private Cloud

3fifty-cloudVoor een toenemend aantal bedrijven begint de reis naar cloud computing met een private cloud-implementatie. Virtualisatie is de beste manier om te beginnen en hiermee maakt u beter gebruik van de bronnen die u op dit moment hebt.

Een private cloud van Microsoft verandert de manier waarop uw bedrijf IT-services produceert en consumeert drastisch door het creëren van een abstractielaag over uw IT-resources. Dit zorgt dat uw datacenter echte infrastructuur servicemogelijkheden kan bieden, evenals optimaal gemanagede applicatieservices.

Microsoft private cloud oplossingen zijn gebouwd op Windows Server en System Center. Met de ingebouwde virtualisatie mogelijkheden van Windows Server krijgt u topfuncties en -prestaties. Als u de mogelijkheden van System Center toevoegt, kunt u flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud in het datacenter bouwen met automatisering, groeperen van bronnen en dynamische inrichting.

Public Cloud

3fifty - microsoft azureUw IT-mogelijkheden zijn nog nooit uitdagender en spannender geweest. U leeft in een wereld met een groeiende verscheidenheid van apparaten, toepassingen en gegevens. Deze wereld vraagt naar meer.

Beantwoord deze vraag naar 'meer' met cloud, een servicegebaseerde benadering van computing. Lever nieuwe projecten en services sneller. Verwerk gegevens sneller. Versnel ontwikkelings- en testomgevingen. U krijgt met cloudcomputing op aanvraag toegang tot gegevens en software middels gedeelde bronnen (netwerken, servers, opslag, apps en services) op uw eigen voorwaarden.

In combinatie met Microsoft betekent cloud flexibiliteit, keuze en waarde. Onze benadering betekent dat u een combinatie van clouds kunt gebruiken in uw datacentrum, de datacentra van partners en de beveiligde datacentra van Microsoft.

Microsoft heeft duizenden ontwikkelingsuren geïnvesteerd in het ontwerpen van cloudoplossingen, zodat u bestaande investeringen kunt verheffen en vanuit vrijwel iedere locatie van de cloud gebruik kunt maken. U kunt bovendien uw apps en services beheren met hetzelfde gemak dat u hebt in uw eigen datacentrum.

Hybrid Cloud

info_sidemedia_Infographic_WhyCloudUw bedrijf vereist een flexibele IT-infrastructuur die op aanvraag geschaald kan worden. Met een Private Cloud in uw datacenter bent u sneller en beheert u bronnen effectiever. Wanneer u uw datacenter verlengt tot de Public Cloud, werkt u in een Hybride Cloud-model.

Een Hybride Cloud geeft u het beste van twee werelden zodat u profiteert van externe bronnen wanneer dit van belang is voor uw bedrijf. Combineer Microsoft Azure, Windows Server en Microsoft System Center, zodat u Microsofts technologie op hoog niveau in uw eigen datacenter en de mondiale datacenters van Microsoft hebt.

Door uw datacenter uit te breiden met de cloud breidt u uw opties uit zonder het moeilijker te maken. Met een Hybride Cloud van Microsoft kunt u gemakkelijk werkvolumes van uw datacenter naar Microsoft Azure of een datacenter van een hostingserviceprovider verplaatsen terwijl u steeds een volledig overzicht behoudt van de infrastructuur. U kunt hybride toepassingen bouwen die gebruikmaken van bronnen op locatie en in de cloud. En u kunt profiteren van opslag, back-up en herstelmogelijkheden met verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Samenwerken met SharePoint


Effectief samenwerken op basis van SharePoint online met de CoffeeNet oplossing!

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud Platform Specialist vacature.

vacature

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Effectief Samenwerken


Effectief samenwerken op basis van SharePoint online met de CoffeeNet oplossing!

info

Cloud


Interesse in Private, Public of Hybride Cloud? 3Fifty denkt graag met U mee!

contact

System Center


Uw System Center implementatie laten uitvoeren door 3Fifty?

contact

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Workplace Consultant vacature.

vacature

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Geïnteresseerd?

3Fifty helpt u bij het bouwen en optimaliseren van het beheer van Microsoft Clouds en bij het inrichten van IaaS en SaaS cloud oplossingen, waarmee u uw IT services en de delivery daarvan naar een hoger niveau brengt.

contact

Social

3Fifty B.V @3FiftyBV
Cloud Consultant (medior/senior) https://t.co/9wENKsVLMp
3Fifty B.V @3FiftyBV
Check out this job from 3Fifty https://t.co/nG9rhOTVvq
3Fifty B.V @3FiftyBV
Succesvolle Datacenter naar Azure migratie afgerond. #Azure #Microsoft #Datacentermigratie https://t.co/xPEKR3ZoK6
twitter

 

Oplossingsgebieden

Nieuws

3Fifty bij Azure Tour Germany
7 maart 2016
Twee van onze medewerkers zijn in Duitsland naar de Azure Tour in Frankfurt geweest en hebben daar diverse sessies bijgewoond rondom Azure, application development, dynamic datacenter en Azure Stack. Microsoft vertelde hoe de nieuwste innovaties op het gebied van cloudproductiviteit, het cloudplatform, en het ontwikkel- en app-platform kunnen ondersteunen bij de overstap naar de cloud. In de ...

Kerstdiner 2015
18 december 2015
Afgelopen donderdag hebben we ons laten opsluiten met als doel weer te ontsnappen! We mochten Mr. Clown en Kelly ontmoeten in The Bath Room en The Wanna Play Room bij www.realescaperoom.nl. Opgesplitst in twee teams zijn we uit beide kamers weten te ontsnappen. Lekker geluncht in het centrum van Dordrecht en in de avond met zijn ...

3Fifty Website
2 december 2015
Onze nieuwe corporate website is online! Nu ook goed leesbaar op alle mobile devices dankzij het nieuwe design. Wij hopen met de nieuwe site meer informatie te geven over de producten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. De site is volledig opnieuw ontworpen, zodat u alle informatie over 3Fifty en haar diensten en solutions ...

Nieuwsbrief Meer >

3Fifty B.V.

Het Tasveld 20A
3342 GT Hendrik Ido Ambacht
Postbus 363
3340 AJ Hendrik Ido Ambacht

KVK Nummer: 24401385 Rotterdam
Telefoon: +31(0)78-6105719
Fax: +31(0)78-6820251
Email: info@3fifty.eu

afspraak

Expertisegebieden

Diensten

linkedin

3fifty-2015-microsoft-partner-azure-circle-partner

3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-cireson-savision

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365

3fifty-2015-storsimple-coffeenet