Automation

Automatiseren

De wereld verandert. IT afdelingen moeten sneller leveren en met hogere kwaliteit. Dit is lastig door de veelvoud aan systemen en diversiteit in beheertools. Niet alleen moeten systemen optimaal (samen)werken, ook de wijze waarop techniek en processen samenkomen bepaalt de mate waarin diensten direct en op aanvraag beschikbaar zijn.

Automation biedt uw IT-personeel meer tijd voor het ondersteunen van de business en het ontplooien van nieuwe bedrijfsinitiatieven.

Door terugkerende taken te automatiseren vermindert u fouten en verhoogt u snelheid. Automatisering maakt het datacenter bestendiger. Er gaat minder tijd kwijt verloren aan allerhande beheersmatige en administratieve activiteiten. De efficiëntie wordt verhoogd, de doorlooptijd wordt verkort en er is sprake van constante kwaliteit.

Door de geautomatiseerde levering van diensten slim te koppelen aan een dienstencatalogus met portal biedt u uw organisatie de mogelijkheid via één portal zelfstandig diensten aan te vragen en geleverd te krijgen, zonder fouten en zonder verdere tussenkomst van IT-personeel.

Vanuit één beheerconsole alles op een uniforme manier verkennen, bevragen, wijzigen en automatiseren. Met de uitgebreide mogelijkheden voor scripting kunnen beheertaken worden geautomatiseerd, maar ook complexe werkstromen kunnen worden geautomatiseerd.

System Center

Met System Center Orchestrator, Windows PowerShell en System Center Service Manager kunnen wij uw organisatie een selfservice IT automation platform bieden waarmee het leveringsproces van standaard IT diensten wordt geoptimaliseerd en geautomatiseerd.

Azure Automation

Nu kunt u al deze regelmatig terugkerende, tijdrovende en foutgevoelige beheertaken voor de cloud automatiseren. Azure Automation helpt u meer tijd te besteden aan werk dat bedrijfswaarde toevoegt. Door het aantal fouten te reduceren en de efficiëntie te verbeteren, kunt u uw operationele kosten drukken.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Wij helpen u!

3Fifty heeft ruime ervaring met het automatiseren van beheeractiviteiten en migratiescenario's. Wij helpen u met IT automation de levering van IT-diensten te realiseren! Door het automatiseren van repeterende beheertaken, ontstaat ruimte voor focus op projecten en wordt het budgetverlies op herhalende operationele taken kleiner.

contact

3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365