Projecten

Doelgericht samenwerken

De business stelt eisen ten aanzien van beschikbaarheid, aanpasbaarheid, betaalbaarheid, beheersbaarheid, betrouwbaarheid, bruikbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging. De aanleiding om veranderingen in de IT en de infrastructuur te bewerkstelligen wordt in belangrijke mate gedreven door de behoefte van de business. Maar niet altijd. Ook door technologische ontwikkelingen worden organisaties met regelmaat gedwongen (ingrijpende) veranderingen door te voeren in de IT.

Is het tijd voor innovatie maar is er een tekort aan mankracht? 3Fifty is gespecialiseerd in het werken op projectbasis. Of het nu gaat om analyseren en advies uitbrengen, ontwerpen, implementeren, migreren of troubleshooten en optimaliseren. 3Fifty kan hier een uitstekende invulling aan geven door gezamenlijk met u dit soort projecten uit te voeren.

Door onze ervaringen met diverse veranderingsprojecten waarin Microsoft technologie en producten worden toegepast, is 3Fifty een gerenommeerde speler op het gebied van implementaties en migraties van IT-infrastructuren.

Onze medewerkers zijn gewend in grote organisaties te werken en bieden de kwaliteit die u van een gespecialiseerd en ervaren IT-bedrijf mag verwachten.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

11 juli 2018
In de vorige blog ging het over optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de cloud, tijdens en na de transitie.

6 juli 2018
Laat je gratis Microsoft training vouchers niet verlopen! Iedere organisatie die een Enterprise Agreement met Microsoft heeft afgesloten, ontvangt Software Assurance Training Vouchers. Deze vouchers zijn inwisselbaar voor gratis trainingsdagen. Afhankelijk van de overeenkomst met Microsoft kan het aantal vouchers oplopen tot grote aantallen. Iedere voucher geeft recht op één dag gratis training inclusief het ...


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365