Consultancy

Advies op maat

De wereld verandert en uw organisatie behoeften veranderen mee. Vernieuwingen en veranderingen in de IT volgen elkaar snel op. Sluit de inrichting uw IT-omgeving nog steeds optimaal aan op uw werkprocessen? Heeft u aanvullende automatiseringswensen?

De dagelijkse realiteit laat het veelal niet toe om daadwerkelijk zelf vernieuwend bezig te zijn en aandacht te hebben voor de continue technologische ontwikkelingen en vernieuwingen. Voor veel organisaties is het daardoor lastig om voldoende kennis en ervaring op te doen op het gebied van nieuwe technologische ontwikkelingen en vernieuwingen.

Veelal ontbreekt het de organisatie en haar medewerkers gewoonweg aan tijd, geld en andere middelen om naast de reguliere beheeromgeving ook vernieuwende of nieuwe ICT-projecten te kunnen uitvoeren, waarbij hoogwaardige kennis en ervaring met de nieuwe technologie en producten vereist is.

Wij helpen u analyses te maken van uw ICT-Infrastructuur en u te adviseren over verbeteringen. De ervaring van onze consultants kunt u in uw voordeel inzetten, niet alleen voor advies, maar ook voor de vertaling naar concrete oplossingen of het doorvoeren ervan. Zo bieden wij hulp en ondersteuning bij inrichtingsvraagstukken, adviseren en begeleiden wij bij het inrichten van nieuwe functionaliteiten, de aansluiting op uw processen en de opleiding van uw medewerkers, zodat deze effectiever kunnen beheren.

Uw preferred Microsoft Partner

3fifty - 2015 - microsoft partner

Microsoft Intune


Mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud?

info

Productiviteit


Beheer rondom Office365 vereenvoudigen? Identiteit integratie vraagstukken?

info

Werken bij 3Fifty!


Kom jij ons team versterken? Bekijk de Cloud consultant vacature.

vacature

Cloud


In uw organisatie de mogelijkheden van cloud benutten?

contact

Microsoft Azure


Uw IT Infra in de Microsoft Azure Datacenters middels de 3Fifty IaaS oplossingen?

contact

Automatiseren


Efficiënter beheren met PowerShell? Wij trainen en automatiseren!

info

Hybrid Cloud Storage


Hybride cloudopslag voor lagere kosten en betere bescherming van gegevens?

info

11 juli 2018
In de vorige blog ging het over optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de cloud, tijdens en na de transitie.

6 juli 2018
Laat je gratis Microsoft training vouchers niet verlopen! Iedere organisatie die een Enterprise Agreement met Microsoft heeft afgesloten, ontvangt Software Assurance Training Vouchers. Deze vouchers zijn inwisselbaar voor gratis trainingsdagen. Afhankelijk van de overeenkomst met Microsoft kan het aantal vouchers oplopen tot grote aantallen. Iedere voucher geeft recht op één dag gratis training inclusief het ...


3fifty-2015-system-center-azure

3fifty-2015-storsimple-topdesk-veeam

3fifty-2015-microsoft-office365