System Center Operations Manager

3Fifty is de prefered Microsoft System Center specialist van Nederland. Wij ondersteunen u graag in uw projecten, van implementatie, training tot nazorg. Voor meer informatie of offerte aanvraag verwijzen wij u graag door naar onze System Center aanvraag pagina.

Overzicht
Microsoft System Center 2012 cloud- en datacenter-oplossingen bieden een gemeenschappelijke beheertoolset voor uw private en public cloud-applicaties en services om u te ondersteunen bij het leveren van IT as a Service aan uw bedrijf.

Met System Center Operations Manager 2012 gebruikt u de monitoring-component bij het proactief beheren van uw datacenter en cloud-omgevingen

•Het leveren van flexibele en kostenefficiënte monitoring en diagnostiek van uw omgeving, terwijl het tegelijk de TCO verlaagt door het gebruik van standaard hardware, gemeenschappelijke configuraties en heterogene omgevingen.

•De beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties en diensten te helpen waarborgen door marktleidende monitoring en diagnostiek van .NET- en JEE-applicatieperformance.

•Het bieden van uitgebreid inzicht in uw datacenters, clients en private en public clouds.

Voordelen
Zoals de meeste bedrijven vertrouwt u op uw IT-infrastructuur om uw bedrijf draaiende te houden. U moet IT-problemen kennen en repareren voordat ze resulteren in downtime of productiviteitsverlies en inkomstenderving. Het leveren van deze Infrastructure as a Service (IaaS) kan als complex ervaren worden wanneer u voor de IT dienstverlening afhankelijk bent van zowel fysieke, virtuele als cloud-resources om een diverse mix van besturingssystemen (Windows, Linux, en Unix) te draaien die een willekeurig aantal bedrijfskritische businessapplicaties ondersteunen.

Deze complexiteit kan het lastig maken om een geïntegreerde, consistente en betrouwbaar beeld te krijgen van wat er aan de hand is, opdat u proactief kunt reageren. Om deze problemen in uw infrastructuur aan te pakken biedt Operations Manager 2012 infrastructuur monitoring die flexibel en kosteneffectief is en bovendien helpt de voorspelbare performance en beschikbaarheid van kritische applicaties te waarborgen. Het biedt uitgebreide monitoring van uw datacenter en cloud, zowel private als public.