Blog

23 april 2018
Bij het digitaliseren van je bedrijf heb je twee uitdagingen. De eerste is technisch. Welke toepassingen heb ik nodig? En hoe ga ik dat organiseren? Bij veel bedrijven krijgt deze uitdaging alle aandacht. Je neemt een gerenommeerd IT bedrijf in de arm (zoals wij) en vervolgens licht je het hele bedrijf door. Je komt tot ...

27 maart 2018
Bedankt voor het bezoeken van ons blog. Alle toekomstige blogs zullen op deze pagina geplaatst worden. Wil je op de hoogte blijven van ons blog? Vul dan op de rechter balk van de pagina je email adres in.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn in 2005 gestart met het leveren van professionals voor de financiële en ICT markt. Vanaf 2007 specialiseerde wij ons volledig op Microsoft System Center om na een aantal jaar ons portfolio uit te breiden met Microsoft datacenter. Onze focus verschoof van detachering naar projectmatig werken en het leveren van consultancy rondom Microsoft infrastructuur en IT management.

Sinds de opkomst van Cloud in 2013 zijn wij meegegroeid met de Microsoft cloud platform technologie en leveren nu reeds jaren consultancy en solutions rondom de Microsoft Cloud. Eind 2014 hebben wij stappen gezet in de richting van IT Automation en 2016 rondom Internet of Things en Cloud Security.

Abonneren op nieuwe blogposts?

E-mailadres


Hoe wij u helpen

Wij helpen bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van passende oplossingen, waarbij wij met onze ervaring implementaties kunnen vereenvoudigen en werkzaamheden uit handen kunnen nemen.

Wij vereenvoudigen de inzet van technologie, zodat uw organisatie oplossingen krijgt waarmee u uw IT infrastructuur kunt 'Bouwen en Bedienen', 'Beheren en Beveiligen', 'Automatiseren en Integreren', zodat u maximaal effectief kunt 'Produceren en Samenwerken'

3Fifty helpt organisaties de modernste IT-Infrastructuur-, IT-Managementmiddelen en Cloud oplossingen optimaal in te zetten door het leveren van innovatieve, best-of-breed oplossingen en specialistische kennis.