Blog


11 juli 2018
In de vorige blog ging het over optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de cloud, tijdens en na de transitie.

6 juli 2018
Laat je gratis Microsoft training vouchers niet verlopen! Iedere organisatie die een Enterprise Agreement met Microsoft heeft afgesloten, ontvangt Software Assurance Training Vouchers. Deze vouchers zijn inwisselbaar voor gratis trainingsdagen. Afhankelijk van de overeenkomst met Microsoft kan het aantal vouchers oplopen tot grote aantallen. Iedere voucher geeft recht op één dag gratis training inclusief het ...

27 juni 2018
Hoe maak je de cloud transitie tot een succes? Denk aan bewustwording, adoptie, Lift en Transform en proactief beheer.

13 juni 2018
Iedereen die gebruik maakt van een computer, een tablet, een smartphone of zelfs een oude Nokia koelkast, zal niet anders gewend zijn dan dat je zo'n ding ontgrendeld met een wachtwoord.

13 juni 2018
Per 1 Juni is 3Fifty officieel Microsoft Gold Learning Partner Per 1 juni jl. heeft 3Fifty de status van Microsoft Gold Learning Partner behaald. In het nieuwe partnerprogramma van Microsoft wordt nog sterker dan voorheen gestuurd op kwaliteit, betrokkenheid en toegevoegde waarde van partners. Wij zijn dan ook trots onderdeel uit te maken van een select ...

14 mei 2018
Beveiliging is belangrijk. Daar is ieder bedrijf wel van overtuigd. Dus zijn de servers beveiligd, is de firewall geïnstalleerd en ligt een extra back-up van de gegevens standaard opgeslagen op een veilige locatie.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn in 2005 gestart met het leveren van professionals voor de financiële en ICT markt. Vanaf 2007 specialiseerde wij ons volledig op Microsoft System Center om na een aantal jaar ons portfolio uit te breiden met Microsoft datacenter. Onze focus verschoof van detachering naar projectmatig werken en het leveren van consultancy rondom Microsoft infrastructuur en IT management.

Sinds de opkomst van Cloud in 2013 zijn wij meegegroeid met de Microsoft cloud platform technologie en leveren nu reeds jaren consultancy en solutions rondom de Microsoft Cloud. Eind 2014 hebben wij stappen gezet in de richting van IT Automation en 2016 rondom Internet of Things en Cloud Security.

Abonneren op nieuwe blogposts?

E-mailadres


Hoe wij u helpen

Wij helpen bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van passende oplossingen, waarbij wij met onze ervaring implementaties kunnen vereenvoudigen en werkzaamheden uit handen kunnen nemen.

Wij vereenvoudigen de inzet van technologie, zodat uw organisatie oplossingen krijgt waarmee u uw IT infrastructuur kunt 'Bouwen en Bedienen', 'Beheren en Beveiligen', 'Automatiseren en Integreren', zodat u maximaal effectief kunt 'Produceren en Samenwerken'

3Fifty helpt organisaties de modernste IT-Infrastructuur-, IT-Managementmiddelen en Cloud oplossingen optimaal in te zetten door het leveren van innovatieve, best-of-breed oplossingen en specialistische kennis.